Zakelijk Brabant
Gezondheid

voorkomen van ouderdomsvlekken op de huid

Niemand wil graag een oude huid

Met de ouderdom verandert je lichaam en ook je huid. Veel oudere mensen krijgen daardoor last van donkere vlekken op het gezicht of op de handen. Deze vlekken noemen we ouderdomsvlekken of levervlekken. Natuurlijk ben je die liever kwijt dan rijk.

Het voorkomen van donkere vlekken

Je kunt ouderdomsvlekken het beste voorkomen. Dat zorgt later voor minder last van huidverkleuring. Smeer je altijd goed in wanneer je de zon in gaat. Pigment is namelijk de oorzaak van deze vlekken. Door blootstelling aan de zon ontstaan opeenhopingen van deze stof.

Wanneer je ouderdomsvlekken hebt

Als je de ouderdomsvlekken eenmaal hebt, kom je er niet zomaar vanaf. Je kunt ervoor kiezen ze te camoufleren met foundation of je kunt ze behandelen waardoor ze verdwijnen. Een optie is het ondergaan van een laserbehandeling. Dit is echter kostbaar en bereikt niet altijd het gewenste resultaat. Veel mensen gebruiken daardoor blekende crème. Door het smeren van deze crème op de donkere plekken lichten die op en verdwijnen ze na een aantal weken.

Skinlight biedt een veilige en natuurlijke crème

Een crème puur op natuurlijke basis en zonder chemische stoffen is Skinlight. Deze crème is vriendelijk voor de huid doordat hij PH neutraal is en geen parfum bevat. Het product wordt op eigen bodem gemaakt waardoor de controle op de productie ook gemakkelijk is. Bij gebruik van één tot tweemaal per dag kan er binnen drie weken al verbeteringen worden bemerkt. De vlekken lichten op en vallen daardoor helemaal niet meer op.

Voor meer info : http://www.ouderdomsvlekken.be