Zakelijk Brabant
Beauty en verzorging

Nooit meer een hangend ooglid

Een goed zelfbeeld is belangrijk, en je uiterlijk speelt hier vaak een grote rol in. Naarmate je ouder wordt, ziet de huid er minder fris en jong uit. Dit heeft al gauw negatieve gevolgen op je zelfbeeld en heeft invloed op je dagelijks leven en je energie. Met ouderdom gaan de oogleden vaak hangen en worden donkere kringen onder de ogen duidelijk zichtbaar. De huid wordt namelijk dunner en de bloedvaatjes zijn zo zichtbaarder. Vaak grijpt men naar crèmes en andere dure middeltjes die geen tot weinig effect hebben tegen hangende oogleden.

Iedereen wordt ouder, maar dat betekent niet dat je er ouder uit hoeft te zien! Er zijn namelijk genoeg mogelijkheden om een jongere uitstraling te krijgen zonder geld uit te geven aan dure crèmes. Kwalitatief goede cosmetische ingrepen hoeven namelijk niet duur te zijn. Zo is bijvoorbeeld bij Injectable Klinieken de prijs van een ooglidcorrectie zeer betaalbaar voor een professionele behandeling. Het is mogelijk om gebeld te worden om een afspraak te maken voor een gratis consult!

Wat kunt u er aan doen? Een ooglidcorrectie is de ideale oplossing om weer een jonge en energieke uitstraling te krijgen. Deze ingreep duurt niet meer dan 60 minuten en zorgt voor een fantastisch, blijvend resultaat. Door een hangend ooglid zie je er vermoeider uit dan dat je bent, maar er is dus gemakkelijk iets aan te doen!

De pijn na zo’n behandeling valt ontzettend mee en is vaak al te behandelen met een paracetamol. Hoewel elke operatie risico’s met zich meebrengt, zijn deze bij een ooglidcorrectie ontzettend beperkt en komen vrijwel nooit voor. Enkele zwelling en blauwheid rondom de ogen is normaal en houdt vaak niet langer dan een week aan. Wat belangrijk is om te onthouden is dat het na een ooglidcorrectie niet toegestaan is om zelf naar huis te rijden, dus zorg ervoor dat er iemand is die je thuis kan brengen.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/nl/