Zakelijk Brabant
Image default
Beauty en verzorging

Koreaanse huidverzorging merk Pyunkang Yul

Pyunkang Yul is een Koreaans huidmerk dat iedereen kan gebruiken. Het heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen omdat veel beroemdheden het gebruiken en het op hun sociale media posten! Het merk is beroemd om zijn levendige blauwe flesjes en staat bekend om zijn natuurlijke producten. Natuurlijke ingrediënten zoals organische kurkuma, organische bosbessen, organische gember, en organische groene thee worden gecombineerd met traditionele merken om een productlijn vol natuurlijke remedies te creëren. De extracten die in hun producten worden gebruikt, zijn traditionele voorschriften die door geisha’s in de Joseon Dynastie werden gebruikt.

Pyunkang Yul heeft een lijn huidverzorgingsproducten ontwikkeld die de traditionele Koreaanse kruidengeneesmiddelen in stand houden door alleen natuurlijke en biologische ingrediënten te gebruiken. Hun iconische blauwe apothekersflesjes duiken op talloze Instagram-feeds op, maar hun discrete verpakking verbergt een product dat even effectief als mooi is. Al hun producten worden gecontroleerd op kwaliteit en zuiverheid, en ze kunnen bogen op een klanttevredenheidsbeoordeling van 98%. Pyunkang yul creert bijna alleen maar vegan skincare.

Alle vormen van de ingrediënten die in de producten van Pyunkang Yul worden gebruikt, zijn geëvalueerd door de kliniek voor oosterse geneeskunde van Pyunkang. De kliniek heeft meer dan 10 jaar ervaring in het onderzoeken en ontwikkelen van kruidengeneeskunde, en is een autoriteit op het gebied van traditionele Koreaanse medische wetenschap. Onaangetast door de handen van materialistische verlangens, bevat geen van Pyunkang Yul’s producten geuren, vulstoffen, of overmatige hoeveelheden actieve stoffen. Hun enige doel is uw huid te helpen zich op haar gemak en gezond te voelen!

Pyunkang Yul is het resultaat van een missie: het ontwikkelen van het enige botanische cosmeticamerk uitsluitend op basis van natuurlijke plantenextracten. Pyunkang Yul creëert zijn volledige gamma van producten uit zorgvuldig met de hand geselecteerde natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën – bloemen die groeien op wilde en afgelegen plaatsen met een ongerepte natuur. Er zijn sterke aanwijzingen dat Koreaanse rode ginseng helpt energie, vitaliteit en uithoudingsvermogen te verhogen. Magoseon wordt al honderden jaren gebruikt als een traditionele behandeling voor reuma en om uw huid weer in balans te brengen. De unieke combinatie met andere traditionele kruiden geeft Pyunkang Yul zijn sterke invloed op een vermoeide, doffe huid en een doffe teint.

In de lange geschiedenis van de Koreaanse cosmetica was Pyunkang een ouderwetse kruidentuin met een overvloed aan verse kruiden en bloemen. Er was een magische boom in Pyunkang die energie gaf aan de kruidenplanten om te bloeien.

https://kocosmo.nl/