Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Jouw bedrijf verkopen? Factor Bedrijfsovernames begeleidt jou!

Voor veel ondernemers komt het maar één keer voor, je gaat jouw bedrijf verkopen. Wanneer je dit gaat doen, dan komt hier veel geregel en diverse andere zaken bij kijken. Daarnaast wil je uiteraard dat alles goed geregeld is. Daarvoor kun je best wel wat hulp gebruiken. Factor Bedrijfsovernames begeleidt jou tijdens dit gehele proces. Zij bieden een zorgvuldige en professionele benadering voor een zo’n optimaal mogelijk resultaat. Jouw bedrijf verkopen kan maar één keer, daarom is een goede aanpak en uitstekende begeleiding erg belangrijk. Schakel daarom de specialisten van Factor Bedrijfsovernames in en laat je ondersteunen tijdens dit proces! Door middel van een adviesgesprek kan de juiste benadering worden vastgesteld en is het mogelijk om het verkoopproces te starten.

Specifieke scenario’s en bedrijfswaardering

Een bedrijf verkopen kan om verschillende redenen en op verschillende manieren gedaan worden. Voor elke reden en manier is er een andere aanpak vereist om alles zo goed en optimaal mogelijk te regelen. Wanneer je jouw bedrijf gaat verkopen dan is het mogelijk dat dit via één van de volgende scenario’s gaat:

  • Strategische verkoop van jouw bedrijf
  • Pre-exit of verkoop aan private equity
  • Verkoop aan management (MBO/MBI)
  • Verkoop binnen de familie

Voor meer informatie over deze betreffende scenario’s kun je de website van Factor Bedrijfsovernames raadplegen. Daar wordt in detail uitgelegd wat elke scenario inhoudt. Naast de te regelen zaken moet er ook een bedrijfswaardering plaatsvinden. Want daardoor kan de waarde van de onderneming worden bepaald. Hier wordt er niet alleen gekeken naar de eigendommen van de onderneming, maar voor al naar opbrengsten uit bezit. Factor Bedrijfsovernames richt zich met de bedrijfswaardering op de toekomstverwachtingen en zorgt voor een goede onderbouwing van de bedrijfswaardering. Want een goede onderbouwing is net zo belangrijk als de uitkomst. Hierdoor weet u precies wat de waarde van jouw onderneming is voordat je deze daadwerkelijk verkoopt.

Bedrijf verkopen? Goede begeleiding voor het optimale resultaat!

Omdat het verkopen van een bedrijf vaak maar een eenmalige kans heeft op succes biedt Factor Bedrijfsovernames de juiste begeleiding. Dankzij actieve en resultaatgerichte overnamespecialisten wordt het proces in goede banen geleidt met oog voor detail en het proces. Door het bieden van maatwerk, uitgebreide kennis en een omvangrijk netwerk wordt er gewerkt aan zowel korte als lange termijn successen. Ben jij van plan om jouw bedrijf te verkopen of ben je benieuwd naar de waarde van jouw bedrijf? Schakel dan Factor Bedrijfsovernames in! Neem eenvoudig contact op of maak een afspraak. De specialisten helpen jou graag verder!