Zakelijk Brabant
Bedrijven

Geen gedoe meer met je salarisadministratie

Ben jij ook altijd zo eindeloos aan het stoeien met de administratie van de salarissen van je personeel? Als eigen baas of baas van een bedrijf ontkom je er bijna niet aan. Het is echter ook niet echt een klus die je zo even oppakt zonder kennis vooraf. Het gevaar daaraan is ook dat fouten op de loer liggen en dat er, ongemerkt, veel te veel tijd in deze processen gaat zitten. Zou het daarom geen beter idee zijn om dit uit te besteden aan een hr salarisservice?

Dat heeft een aantal fijne voordelen. Allereerst hou jij dus veel meer tijd over voor andere dingen omdat je je niet meer bezig hoeft te houden met de salarissen van je personeel. Bovendien kun je er nu ook zeker van zijn dat dit foutloos gebeurt. Voor het uitvoeren van een goede salarisadministratie wordt namelijk vaak salarissoftware ingezet. Door processen te automatiseren, worden veel problemen ondervonden en wordt er een grote werklast uit handen genomen.

Nu kun je dus je werknemers toezeggingen doen over hun salarissen en andere geldelijke zaken. Bovendien heb je ook als vooral dat in een dergelijk systeem ook andere gegevens van je personeel staan. Dat geeft dus ook gelijk een zeer overzichtelijke en direct beschikbare database. Jij kunt deze database benaderen en inzien wanneer je dat maar wil, of dit nu onder kantoortijden is of in het weekend. Dit geldt ook voor je werknemers, al kunnen zij natuurlijk alleen hun eigen gegevens inzien. Voor hen is het ook handig, omdat zij heel eenvoudig hun loonstroken kunnen inzien en eventueel kunnen downloaden naar hun eigen computer. Ook de jaarlijkse jaaropgave is hier te vinden en te downloaden voor je werknemers.

Het lijkt in eerste instantie misschien een dure uitgave, maar het zal jou uiteindelijk tijd en daarmee ook geld besparen.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl