Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Industriebouw van de hoogst mogelijke kwaliteit: u kunt erop rekenen bij Molenschot

Op het gebied van industriebouw is Molenschot een bekwame, ervaren en betrouwbare partner. Dit bedrijf werkt zowel in Nederland als België en biedt een totaalpakket aan. Een en ander begint met het ontwerp en eindigt met het opleveren van een kant-en-klaar, direct te gebruiken gebouw. Of het nu gaat om staalbouw, betonbouw of houtconstructies: een nieuwe bedrijfshal bouwen kunt u absoluut overlaten aan Molenschot. Naast het neerzetten van gloednieuwe bedrijfshallen kan het Molenschot-team ook zorgdragen voor het restylen van een bestaand pand of voor aanbouw aan een bestaand pand. Uit de lijst met gerealiseerde projecten blijkt hoe veelzijdig Molenschot is. Enkele voorbeelden:

  • PontMeyer in Middelburg (Retail);
  • Willemshoek in Tilburg (bedrijfsverzamelgebouw);
  • Verleye in Turnhout, België (chocolaterie);
  • L&C Solutions in Ravels, België (metaalbewerking);
  • E-sites in Breda (digital agency);
  • Versteden in Hoogerheide (leidingsystemen);
  • Saelen in Balen, België (logistiek);
  • Thimati in Turnhout, België (glas).

Over die veelzijdigheid lezen we op de site van Molenschot: “U kunt bij Molenschot Industriebouw terecht voor diverse toepassingen als het gaat om industriële bedrijfshuisvesting. Of het nu gaat om een bedrijfshal, loods of showroom; wij bieden altijd een snelle, goedkope en kwalitatieve oplossing. Graag horen we uw wensen en geven wij gedegen advies. Door de ruime variatie in materiaal maar ook structuur, omvang en toepassing kunt u vele kanten op. Wenst u oplevering met of zonder kantoor, ruwbouw of turn-key? Veel is mogelijk. Goede bedrijfshuisvesting dient vooral te voldoen aan uw wensen. (…) “

De dagelijkse leiding is in handen van oprichter en eigenaar Joost Molenschot. Hij begon jaren geleden een eenmanszaak. De zaken gingen en gaan zo goed dat hij inmiddels een compleet team om zich heen heeft verzameld. Deze hardwerkende planners, inkopers, ontwerpers, engineers, architecten en bouwers zijn zeer gemotiveerd. Ze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van industriebouw.

Ter afsluiting de contactgegevens van Molenschot Industriebouw: +32 (0)14 82 94 94, info@molenschot.com.

https://www.molenschot-industriebouw.nl