Hoe start ik een website?

Zakelijkbrabant

Hoe start ik een website?

Een website starten is op het moment een stuk simpel dan een aantal jaren geleden. Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk via bijvoorbeeld WordPress een blog starten. Middels Woocommerce kun je je website uitbreiden tot een webwinkel. Maar voordat je hiermee kunt beginnen, moet je eerst een domeinnaam bedenken en vastleggen.

Domeinnaam registreren

Het registreren van een domeinnaam is een vrij simpel proces. Het is belangrijk om eerst een unieke naam te bedenken. Alle voor de hand liggende namen zoals goedkope autos, huis kopen, lening aanvragen enzovoort zijn al bezet. Om te bekijken of jouw naam nog vrij is, en om deze te registreren kun je naar volgens webadres gaan: http://www.indugas.nl

Een script installeren

Voordat je een script installeert is het handig om te weten wat je er precies mee wilt gaan doen. Wil je bijvoorbeeld een blog starten? Kies dan voor wordpress. Wil je een webwinkel starten? Dan is wordpress in combinatie met woocommerce een goede oplossing. Ook kun je kiezen voor Opencart, deze is makkelijk in gebruik en oogt professioneel. Let er hierbij wel op dat het script het mooist oogt wanneer je meer dan 10 producten hebt.

Webhosting afnemen

Wanneer je het juiste script eenmaal hebt draaien en je de site van content, producten of iets anders hebt voorzien, is het tijd om je site online te zetten. Nu wil je graag je site ranken en bezoekers scoren. Om dit te bereiken is het belangrijk om de site eerst online te plaatsen. Dit kan middels webhosting. Webhosting is een stukje server dat jij afneemt en waarop jouw site vervolgens komt te draaien. Dit stukje server staat 24/7 verbonden met het internet. Bezoekers kunnen nu jouw site bezoeken.

Kijk eens op indugas webhosting voor mooie webhosting deals.

Voor meer info : http://www.indugas.nl