Zakelijk Brabant
Image default
Gezondheid

Door een Epi-no te kopen bereid jij je goed voor op de bevalling

Ben jij zwanger en zenuwachtig voor de bevalling? Dat is logisch, want veel vrouwen zijn hier nerveus voor. Bevallen Zonder Zorgen raadt daarom aan om een Epi-no te kopen in hun webshop. Een Epi-no is een geboortetrainer waarmee jij jouw bekkenbodemspieren traint. Dit heeft als voordelen dat je een verkorte persfase hebt, minder kans loopt op uitscheuren of inknippen én je herstelt vele malen sneller na de bevalling. Met dit product ga jij een stuk zelfverzekerder en bewuster je bevalling in. Train meerdere keren per week en kies hiermee voor een gemakkelijkere bevalling dan wanneer je jouw bekkenbodemspieren niet traint.

Je bestrijdt pijn met de Mama-Tens

Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op je bevalling. Het is dan ook verstandig om een Epi-no te kopen in de aanloop naar de bevalling. Maar wist je dat Bevallen Zonder Zorgen ook prachtige producten verkoopt voor tijdens je bevalling? Zo vind je in het aanbod onder andere de Mama-Tens. Deze verlicht de pijn die je hebt door elektroden. Deze zorgen ervoor dat je endorfines aanmaakt. Dit zijn natuurlijke pijnstillers die onmisbaar zijn tijdens de bevalling. Bovendien zorgt dit product ervoor dat pijnsignalen niet bij de hersenen komen. Dit is een veilige vorm van pijnstilling en zorgt ervoor dat je geen andere pijnstillers in hoeft te nemen.

Lees het advies en koop de geboortetrainer

Op de website van Bevallen Zonder Zorgen staan meerdere adviezen van de deskundigen van het bedrijf. Lees deze goed door, zodat jij van vele aspecten van de bevalling al kennis hebt. Wil jij een Epi-no kopen? Dan ontvang je deze binnen drie werkdagen in huis. Door deze snelle levering kun jij snel starten met het trainen van jouw spieren. Heb je nog vragen over deze geboortetrainer of een van de andere producten? Neem dan gerust contact op met de deskundige medewerkers van dit bedrijf.

https://bevallenzonderzorgen.nl/