Zakelijk Brabant
Image default
Auto’s en Motoren

Jouw mobilhome verkopen met het grootste gemak

Een mobilhome verkopen kan veel tijd kosten. Zo zal je moeten zorgen voor een goede waardebepaling van jouw auto. Ook zal je moeten weten op welk platform jij de mobilhome te koop plaatst. Het is namelijk erg vervelend als je niet de juiste kopers op je af krijgt of als je totaal geen aandacht krijgt voor jouw mobilhome. Het verkopen van jouw mobilhome kan gemakkelijk door deze te koop te stellen op ikwilvanmijnautoaf.be. Dit scheelt je niet alleen tijd en onnodige stress, maar het maakt het ook mogelijk om gebruik te maken van de expertise van deskundigen. Zo maak je minder fouten bij het te koop zetten van jouw mobilhome en leidt dit tot een korter en nauwkeurig uitgevoerde proces.

Wat maakt ons anders?

Er zijn verschillende platformen waar jij jouw mobilhome op te koop kan zetten. Toch werkt niet elk platform evengoed. Bij ons mag je ervan uitgaan dat wij secuur te werk gaan zonder dat jij te veel van jouw zijde hoeft te doen. Wij vragen je niet om jouw huis te verlaten of om te veel tijd in het proces te stoppen. Je hoeft slechts op onze website het aanmeldformulier in te vullen. Denk hierbij aan het invullen van jouw kilometerstand etc. Geef alle informatie duidelijk door, maar wees eerlijk. Nadat wij jouw aanmeldformulier hebben ontvangen nemen wij het proces over. Wij gaan dan over tot het uitvoeren van een voertuigcontrole. Nadat wij een controle hebben uitgevoerd zorgen wij ervoor dat jouw mobilhome te zien is voor belanghebbenden. In geval er iemand geïnteresseerd is hebben zij de gelegenheid om een bod uit te brengen. Van elk bod wordt er notitie gemaakt. Jij wordt dan gebeld of per e-mail een bericht gestuurd over het aanbod dat is uitgebracht voor jouw mobilhome. Zodra er een koper is, maken wij het papierwerk in orde. Per mail ontvang je dan een verkoopcontract die je digitaal kan ondertekenen. Na enkele dagen wordt er een afspraak gemaakt voor het afstaan van de auto. Verkopen via ikwilvanmijnautoaf.be is ideaal voor een snelle en veilige afhandeling.

Vul het aanmeldformulier vandaag nog in!

Heb jij een mobilhome die je graag wilt verkopen, vul dan vandaag nog ons aanmeldformulier in. Binnen no time kun jij jouw mobilhome verkocht krijgen of een veilige wijze. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen op ma t/m vrij van 09:00 uur tot 20:00 uur. En op zat van 08:00 uur tot 17:00 uur.