Zakelijk Brabant
Image default
Auto’s en Motoren

Citroën C5 viaBovag

{{external image}}

 

Heb je een Citroën C5 viaBovag dan heb jij een zeer betrouwbare occasion in je bezit. Het is bij gebruikte auto’s zaak er achter te komen hoe betrouwbaar en veilig een auto nog is. Met viaBovag weet je dat in elk geval zeker. In 2017 werd de laatste Citroën C5 gemaakt, een historisch moment in de geschiedenis van Citroën.

De C5 was de laatste Citroën met de bekende hydropneumatische vering

Historisch? Absoluut, omdat in 2017 zo ook de laatste Citroën met hydropneumatische vering van de band rolde. Een einde van een tijdperk dus.  De Citroën C5 kwam in 2001 op de markt en verscheen als Hatchback, Break en later de Tourer. De C5 was de opvolger van de Citroën Xantia en werd zelf opgevolgd door de C6, waarvan het eigenlijk dus de bedoeling was dat deze auto al een aantal jaren eerder op de markt zou komen. Dat lukte echter niet. Een Citroën C5 viaBovag is een Citroën die betrouwbaar en goed onderhouden is. Daar ga je nog veel plezier aan beleven.

RoadGuards helpt iedereen met een geldig kenteken

Iedereen die auto rijdt, krijgt wel eens te maken met een auto die niet start of met pech onderweg. Bij pech onderweg kun je tegenwoordig een beroep doen op een van de 800 RoadGuards die voor je onderweg zijn. Na je melding, je kunt daar de app voor gebruiken, is er doorgaans binnen een half uur een monteur bij je om je uit de puree te helpen. Mocht dit niet lukken, dan wordt sleepdienst Den Haag gebeld en word  je auto naar de garage gebracht om daar verder gerepareerd te worden. RoadGuards helpt iedereen met een geldig kenteken overigens. Je hoeft geen abonnement te hebben en betaalt de chauffeur gewoon voor zijn diensten. Ook nadien hoef je geen abonnement af te sluiten overigens.