Zakelijk Brabant
Image default
Aanbiedingen

Regel de communicatie in uw bedrijf met NuCall!

Wij van NuCall zijn gespecialiseerd in alles rondom de communicatie binnen bedrijven. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw bedrijf gemakkelijker bereikbaar is door uw partners en of klanten, maar ook dat de communicatie binnen uw bedrijf soepeler verloopt van bureau tot bureau. Een paar voorbeelden van diensten die wij aanbieden zijn onder andere NuMobile, NuSIP, NuVoIP, NuInternet en Nu3CX. Ook onze eigen bereikbaarheid vinden wij belangrijk dus zijn wij uiteraard 24/7 bereikbaar voor vragen of moeilijkheden. De vijf kernwaardes van NuCall zijn commitment, direct, resultaatgericht, toetsen, integer en enthousiast. De tevredenheid van onze klanten staat voorop, wij horen graag wat uw ervaringen zijn. Bekijk de website van NuCall.

De diensten van NuCall

Zoals reeds genoemd kunt u bij NuCall kiezen uit NuVoIP, NuMobile, Nu3CX, NuInternet en NuSIP. Kort zullen deze diensten even worden besproken. NuVoIP zorgt ervoor dat er een goede telefonie binnen uw bedrijf is. U kunt kiezen uit de NuVoIP complete, NuVoIP professional en NuVoIP professional, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf. Communicatie is erg belangrijk binnen een bedrijf en u kunt bij NuCall rekenen op een goede bedrijfstelecommunicatie. Bij NuMobile wordt het belgedrag en dataverbruik binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens zal er gekeken worden welke provider het beste op uw wensen en gegevens aansluit. Nu3CX, of simpelweg 3CX, is een nieuwe communicatietechnologie die gebaseerd is op het aantal gelijktijdige externe gesprekken en niet op het aantal gebruikers/werkplekken. Hierdoor is 3CX het snelst groeiende VoIP telecomsysteem in de wereld. Bij NuInternet wordt er een internetverbinding gezocht die bij uw bedrijf past. U kunt dan ook rekenen op een hoge kwaliteit internetverbinding die optimaal werkt. NuSIP dient eigenlijk als de tussenstap van normale telefonie via de telefoonlijn naar de telefonie via internet, oftewel VoIP. Bij NuSIP blijft u nog gebruik maken van uw eigen apparaten en toestellen, maar zal er wel overgeschakeld worden naar telefonie via internet.    

Meer informatie over ons en onze contactgegevens

Hierboven hebben wij een korte samenvatting gegeven van onze diensten en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Dit is echter dus alleen maar een korte samenvatting. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen en meer informatie? Of wilt u contact met ons opnemen? Dan kunt u terecht op onze site: https://nucall.nl