Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Een koeltoonbank houdt uw producten langer vers

Heeft u een eigen onderneming met verse producten, zoals bijvoorbeeld groente en fruit? Dan is het natuurlijk van belang om uw producten zo vers mogelijk te verkopen. Dit doet u bijvoorbeeld met de aanschaf van een koeltoonbank. In deze gekoelde toonbank kunt u al uw producten eenvoudig tentoonstellen om zo aan uw klanten te laten zien wat u allemaal in huis heeft. Uw klanten hebben op deze manier een duidelijk overzicht van wat er allemaal te verkrijgen is bij u in de winkel. Bovendien weten zij dat uw producten lekker vers zijn, ze worden immers continu gekoeld. Een koeltoonbank is dus een prima idee voor in uw winkel!

Een koeltoonbank inzetten voor verschillende doeleinden

Een gekoelde toonbank is in te zetten voor uiteenlopende doeleinden. U wilt natuurlijk ook dat uw producten in optimale staat worden aangeboden. Kies daarom voor toonbanken met een geforceerde koeling. Op deze manier koelt u eenvoudig uw groente en fruit, verpakte vleeswaren, snacks en frisdranken. Er zijn verschillende koeltoonbanken beschikbaar. Denkt u hierbij aan onder andere:

  • De Koops Classic: inclusief met een compleet afgelaste lekbak
  • De Koops Straight: biedt de mogelijkheid om de gewenst opstelling te maken, zoals een buiging
  • De Koops Round: onder andere voorzien van een gegalvaniseerd frame en rvs werkblad

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is wanneer u een koeltoonbank gaat kopen? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van gekoelde toonbanken. Heeft u een vraag over deze producten? Bekijk dan zeker eens de website van deze professional. Hier vindt u veel meer aanvullende informatie. Ook kunt u hier prima terecht voor de contactgegevens. Op deze manier komt u eenvoudig in contact met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

https://middennederland.nl/