Zakelijk Brabant
Image default
Auto’s en Motoren

Wat te doen met een kapotte auto?

Heb je jouw auto tegen een boom geparkeerd? Ben je met jouw auto in een ongeluk beland? Of ben je mogelijk met jouw auto (hard) tegen een paaltje aangereden? Een ongeluk zit in een klein hoekje, waardoor jouw auto al snel flink beschadigd kan zijn.

Is jouw auto op dit moment kapot? Dan is het goed om te weten dat je meerdere kanten met deze kapotte auto op kunt. Enkele mogelijkheden die je hebt, vind je in dit artikel terug.

Auto inruilen bij een dealer

Heb je besloten om een nieuwe auto te kopen? Als je deze nieuwe auto gaat kopen, kun je mogelijk jouw kapotte auto inruilen bij een dealer. Hier krijg je mogelijk nog een leuk bedrag voor terug, aangezien de dealer altijd wel iets kan doen met een kapotte auto. Wel is het goed om te weten dat niet elke dealer een dergelijke mogelijkheid aanbiedt; vraagt het daarom voor de zekerheid na bij de dealer waar jij jouw nieuwe auto wilt kopen.

Auto aan een opkoper aanbieden

Ook is het mogelijk om jouw kapotte auto aan een opkoper aan te bieden, zoals Autoinkoopbv.nl. Dergelijke partijen weten exact de waarde van jouw auto en zijn ook bereid om hier een eerlijke prijs voor te betalen. Bovendien heb je géén omkijken naar het ophalen van de auto; ook dit wordt allemaal door de opkoper geregeld.

Wel is het aan te raden om te kiezen voor een partij bij jou in de buurt. Auto inkoop Den Bosch is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die in de buurt van Den Bosch wonen!

Auto laten repareren

Is jouw auto kapot, maar niet total loss verklaard? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw auto te laten repareren. Je moet hierbij wel met een flinke kostenpost rekening houden, dus doe dit alleen als je echt nog jarenlang van de auto gebruik wilt gaan maken. Laat bovendien jouw auto alleen door een bekend schadebedrijf herstellen; je weet dan immers zeker dat de beschadigingen op de best mogelijke manier hersteld worden.

Naar welke mogelijkheid gaat jouw voorkeur?

https://www.autoinkoopbv.nl/