Zakelijk Brabant
Image default
Industrie

Metaal laten walsen of onderdelen laten assembleren? Dat kan bij dit metaalbedrijf

In veel producten wordt metaal verwerkt. Wanneer u ook metaal nodig heeft voor producten, kunt u dit op maat laten maken. U krijgt het metaal dan in de juiste maat en met de juiste afwerking. Zo kunt u dit materiaal meteen gebruiken in uw eigen productieproces Bij Creative Production in Gemert kunt u bijvoorbeeld metaal laten walsen voor uw bedrijf in Zuid-Nederland.

Metaal laten walsen en bewerken

Bij het walsen van metaal wordt het metaal dun gerold en vervolgens in de gewenste vorm gebogen. Wanneer het metaal namelijk dunner is, kan het gemakkelijker vervormd worden. Bij het walsen van metaal wordt er gebruikgemaakt van een speciale machine. Het metaal wordt dan platgedrukt tussen twee rollen. Hierbij worden er vaak kunststof rollen gebruikt omdat deze het metaal niet kunnen beschadigen. Bij dit bedrijf wordt er ook vaak gebruikgemaakt van een koudwalsmachine. Hierdoor kan het metaal dun uitgerold worden, maar blijft het tegelijkertijd zeer sterk.

Alles in één

Bij dit bedrijf kunt u terecht voor allerlei soorten metaalbewerking. Naast metaal walsen, kunt u metaal bijvoorbeeld ook laten lassen. U kunt hier dus terecht voor al uw metaalwerk. Het is mogelijk om losse onderdelen aan te vragen, maar u kunt ook samengestelde producten bestellen. Een speciaal team zal dan volwaardige metaalproducten voor u in elkaar zetten. Zo kunt u deze producten meteen verkopen of gebruiken voor andere doeleinden.

Grote én kleine oplages

Bij Creative Production in Gemert kunt u voor allerlei metaalbewerkingen terecht. U kiest zelf of u een grote of kleine oplage aanvraagt. Door de grote capaciteit aan machines is dit allebei mogelijk. Hierdoor is dit bedrijf toegankelijk voor zowel grote als kleinere projecten. Dit bedrijf is gevestigd in Zuid-Nederland, maar kan diensten aanbieden door heel Nederland. Voor een offerte kunt u contact opnemen met dit bedrijf. Samen met een ervaren en professionele werknemer kunt u dan een plan opstellen.

https://www.creative-production.nl/