Zakelijk Brabant
Image default
Industrie

Een metalen plaat naar uw voorkeur bestelt u zeer eenvoudig bij deze groothandel

Het vinden een metalen plaat van hoge kwaliteit met de juiste afmeting kan soms een hele opgave zijn. Het kost veel tijd om verschillende aanbieders af te gaan en u wilt natuurlijk het liefst zo snel mogelijk aan de slag gaan. Maar waar vindt u een aanbieder met veel verschillende afmetingen in het assortiment? Bij Galvano Metaalhandel BV! Zij hebben honderden afmetingen in het assortiment, waarvan het overgrote deel altijd direct op voorraad is.

Een moderne groothandel met een ruime voorraad

Galvano Metaalhandel BV is een metaal groothandel uit Eindhoven. Maar hun werkgebied reikt verder dan dat. De provincies Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Noord-België behoren tot hun werkgebied. Wanneer u op zoekt bent naar metalen platen, bieden zij een zeer breed, maar ook diep voorraadassortiment.

Vind de juiste afmetingen voor uw metalen plaat

Wanneer u de webshop van deze groothandel bezoekt, is het eerste dat opvalt dat zij ontzettend veel verschillende afmetingen beschikbaar hebben. Maar daarnaast is het ook mogelijk om diverse typen te bestellen. Denk hierbij aan rvs, KGW, WW en aluminium. Heeft u de plaat gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan zorgen zij dat uw bestelling razendsnel bij u op locatie wordt geleverd. Daarbij geldt: vóór 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Uw materialen worden vervolgens aangeleverd in dichte wagens voorzien van kooiaap.

Maak een account aan via hun webshop

Een metalen plaat bestelt u eenvoudig door een account aan te maken in de webshop. Hier geeft u gemakkelijk uw wensen door zodat zij uw levering efficiënt kunnen uitvoeren. Uw bestelling verloopt bij hen altijd betrouwbaar en snel. De vaste chauffeurs van deze groothandel kennen het logistieke wereldje door en door. Zij verzekeren u dan ook de meest efficiënte manier van leveren. Bekijk snel het ruime aanbod in hun webshop en plaats een bestelling. Neem contact op wanneer u vragen heeft.

https://www.galvano-metaal.nl/