Zakelijk Brabant
Image default
Groothandel

Bestel heerlijke kazen bij deze kaashandelaar uit Nederland

Wilt u graag heerlijke kaas halen met een goede smaak bij een betrouwbare groothandel in Nederland? Dan is kaashandelaar Intercheese Holland de perfecte partner voor u. Al sinds 1959 levert deze specialist de beste kazen aan bedrijven én particuliere kaasliefhebbers door heel Nederland, waardoor u mag rekenen op expertise op het gebied van kaas bij deze groothandel. Alles wordt op tijd geleverd en de producten zijn gegarandeerd van topkwaliteit, zodat u altijd verzekerd bent van het perfecte product. Wilt u meer weten over de dienstverlening van deze kaashandelaar? Lees dan snel verder!

Binnenlandse, buitenlandse en speciale kazen in een ruim assortiment

De kaashandelaar biedt u altijd een ruime keuze op het gebied van binnenlandse kazen. Wat dacht u van een heerlijke Boer Berend, Koetshuysch, Kroontje Maasdam, Molenwiek, Ouwe Amelander of een Veendaler Kaas? Stuk voor stuk heerlijke kazen met een eigen, authentieke smaak. Bij deze groothandel in kaas vindt u bovendien niet alleen de beste kazen uit Nederland, maar ook verschillende buitenlandse kazen en meer speciale varianten, zoals de geitenkaas of een smeltkaas. De buitenlandse kazen in het assortiment van Intercheese Holland zijn er in verschillende varianten. Denk hierbij aan (half)harde kazen, blauwader kaas, gewassen korstkaas, witte korstkaas en verse kaas.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kaas

Op de website van Intercheese Holland vindt u het uitgebreide assortiment aan kaas dat u bij de groothandel in Nederland kunt bestellen. U ziet dat u alles bij deze kaashandelaar kunt bestellen wat u maar nodig heeft – het is zelfs mogelijk om uw eigen, unieke kaas te maken. Dit is bijvoorbeeld mogelijk onder een white of private label, maar ook als relatiegeschenk rondom de feestdagen. Uniek en bijzonder – net als de kaas zelf. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op. De contactgegevens staan vermeld op de website.