Zakelijk Brabant
Image default
Groothandel

Bestel diverse heerlijke broden bij deze broodleverancier voor de horeca

Wanneer je een broodleverancier voor de horeca nodig hebt, is het natuurlijk wel zo slim om voor een bedrijf te kiezen dat alle broodsoorten levert die je gebruikt. Daarom kies je het best voor Bussing Brood. In hun ruime selectie ambachtelijk brood vind je zeker een broodsoort die perfect bij je gerechten past. Bovendien heb je onder andere de keuze uit hamburgerbroodjes, desem broodjes, breekbrood en rustiek brood. Of je nu sandwiches wilt serveren met rustieke boterhammen of een breekbrood wilt neerzetten als voorafje, je kunt bij deze broodleverancier voor de horeca terecht.

Traditie gecombineerd met de technieken van nu

Kies je voor Bussing Brood als jouw broodleverancier voor de horeca, dan kies je voor brood van uitstekende kwaliteit dat op ambachtelijke wijze bereid is. Het brood van deze leverancier wordt op basis van familierecepten die al generaties lang bestaan met de nieuwste technieken gemaakt. Zo combineren ze traditie met de technologie van nu. Het deeg krijgt bij deze bakker nog echt de tijd om te rijzen en dat proef je terug in het smaakvolle brood dat er ook nog eens prachtig uitziet. Het brood van deze leverancier is dus niet alleen heel lekker, het is ook nog eens een lust voor het oog. Dat wil je jouw gasten toch niet ontzeggen?

Neem contact op voor een sample pakket

Wil je het lekkere brood van deze broodleverancier voor de horeca eerst zelf uitproberen voordat je het aan je gasten serveert? Neem contact met hen op en vraag een sample pakket aan. Dan komen ze bij je langs om je een aantal broden te laten proeven en te adviseren over het brood dat het beste bij je gerechten past. Zo weet je precies wat je in huis haalt en weet je bovendien zeker dat het brood echt iets toevoegt aan de gerechten die je serveert.