Zakelijk Brabant
Image default
Groothandel

Hulpmiddelen in de zorg huren voor een bepaalde periode

Artsen en verpleegkundigen gebruiken hulpmiddelen voor in de zorg gedurende een langere periode. Thuis heeft u wellicht deze hulpmiddelen maar voor een beperkte tijd nodig. In dat geval is het handig om uw hulpmiddelen voor de zorg te huren in plaats van de kopen. Niet alleen bespaart u zo geld, maar u voorkomt ook dat het hulpmiddel jarenlang ongebruikt in de kast blijft liggen. Bij A. Vos & Zoons huurt u betrouwbare en hoogwaardige hulpmiddelen voor een bepaalde tijd.

U huurt bij deze expert onder meer artikelen voor tijdens en na de geboorte

Tijdens en na de geboorte van een kind heeft u bepaalde hulpmiddelen nodig. Bedverhogers zorgen ervoor dat een bed op verzorgingshoogte gebracht wordt. Dit is wellicht prettig tijdens en na de bevallig. Ook een babyweegschaal is een hulpmiddel dat u vlak na de geboorte gebruikt, maar daarna niet meer nodig heeft. In de periode na de geboorte bieden borstkolven een uitkomst. U huurt een borstkolven voor enkele dagen of maanden. Dit is makkelijk aan te passen aan uw wensen en u betaalt altijd voor de periode waarin u de kolven daadwerkelijk nodig heeft.

Na een ongeluk

Na een ongeluk heeft u wellicht tijdelijk een hulpmiddel nodig voor het revalideren. Het is bijvoorbeeld zo dat u uw enkel gekneusd heeft tijdens het sporten of een gebroken been heeft opgelopen tijdens een ongeluk. In zo een geval is het verstandig om elleboogkrukken te huren in plaats van te kopen, omdat u ze slechts een beperkte periode gebruikt. Wanneer elleboogkrukken teveel inspanning kosten, is een rolstoel huren eventueel ook nog een optie. Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk voordelig om te huren of juist om te kopen. Informeer u hier vooraf goed over.

Online bestellen

Bij A. Vos & Zoons huurt u uw hulpmiddelen voor in de zorg zowel online als in hun winkel in Amsterdam. Ontdek daarom direct de mogelijkheden in hun webshop of bezoek gerust hun winkel en bespreek de mogelijkheden omtrent huur. Heeft u vragen over de producten of diensten van deze specialist? Neem dan contact met hen op.