Zakelijk Brabant
Image default
Onderwijs

CKV, Maar Dan Anders

CKV, Maar Dan Anders

Het beeld van CKV is over het algemeen hetzelfde bij de leerlingen van een middelbare school. CKV is een vak wat ze 1 keer per week moeten volgen, de leerlingen zelf kunnen vaak geen redenen bedenken waarom ze dit zouden moeten volgen. Eigenlijk is dat best zonde, CKV is namelijk een mooi vak waar de leerlingen kennismaken met de verschillende disciplines onder de CKV paraplu. Wanneer iets verplicht wordt en verplicht voelt, gaat dit vaak ten koste van het plezier wat de leerlingen hierbij beleven. Het zou goed zijn om de leerlingen eens te laten zien wat CKV allemaal is en wat het hun kan bieden. 

CKV, maar dan anders. Daarover gaan we het vandaag hebben. Een CKVdag, dat zal de leerlingen van uw middelbare school laten zien wat CKV allemaal wel niet is. De CKVdag is er om de leerlingen weer te enthousiasmeren over CKV, tevens zullen ze deze dag ontzettend veel leren. De CKVdag bestaat uit verschillende workshops, deze worden samengesteld door de middelbare school. De school kiest de workshops uit het aanbod van CKVdag.nl en geeft dit door. Verder is de school zelf maar weinig tijd kwijt aan de organisatie van de dag, CKVdag.nl organiseert het!

CKVdag

Tijdens de CKVdag mogen de leerlingen zelf kiezen aan welke workshop zij willen meedoen, wanneer een workshop vol is moeten de leerlingen een andere workshop kiezen. De workshops worden gegeven door de workshop docenten van CKVdag.nl, dit zijn ervaren workshop docenten die experts zijn in hun eigen discipline. 

Een CKVdag is snel geboekt, snel georganiseerd en snel gegeven. Wanneer u contact opneemt namens uw basisschool helpen de medewerkers van CKVdag.nl u graag verder. Schroom daarom niet om even te bellen, we vertellen u graag meer over ons aanbod en hoe u een CKVdag kunt organiseren. Tot dan!

https://ckvdag.nl