Op een ontspannen manier kennismaken met systemisch werk en NLP

Tijdens de workshop familieopstellingen bij De eerste verdieping staat systemisch werk centraal. Als deelnemer maak je kennis met de basisbeginselen van deze methodiek. Ook zullen er een aantal opstellingen plaatsvinden. Hierbij kun je als representant deelnemen, waarbij je een familielid, vriend of collega uitbeeldt van de persoon die centraal staat. Representant zijn is natuurlijk geen must, je kunt ook toeschouwer blijven.

De workshop familieopstellingen vindt in de avond plaats tussen 19.00 en 22.00 uur. Het eerste halfuur is bedoeld om uit te leggen waar de oorsprong ligt van systemisch werk en familieopstellingen. Ben je er bekend mee, dan kun je om 19.30 uur aanschuiven. De workshop kost €15 per persoon. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden.

Heb je de ambitie NLP practitioner te worden? Die droom kun je verwezenlijken bij De eerste verdieping. NLP, neuro linguïstisch programmeren, wordt veel toegepast in coaching-trajecten met als belangrijkste doelstelling het verbeteren van communicatie. Er wordt heel gericht gekeken naar vaardigheden van mensen die als expert op een bepaald gebied worden gezien. Die bekwaamheden kunnen vervolgens door anderen geleerd worden.

Tijdens de opleiding NLP practitioner van De eerste verdieping krijg je handvatten voor persoonlijke groei. Je leert je eigen denkpatronen doorgronden en ten goede veranderen. De een wil meer uit zijn werk halen. De ander heeft behoefte aan verdieping in de relatie. En er zijn mensen die aan de slag willen met concrete ambities voor de toekomst. Hoe en wat je ook wilt veranderen, bij De eerste verdieping ben je op het juiste adres. De cursus duurt in totaliteit 15 dagen, die zijn ingedeeld in 5 blokken.

Een cursusdag begint om 09.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Er zijn ook drie langere dagen, de eindtijd is dan 21.00 uur. De prijs van de NLP practitioner training is € 2550. Voor dit bedrag krijg je ook 15 voedzame lunches en 3 heerlijke diners. Tijdens dag 1 krijg je een reader, met alle belangrijke informatie op een rij.

Voor meer info : https://www.1e-verdieping.nl