Zakelijk Brabant
Onderwijs

Blijf bij met Microsoft Office trainingen

De Microsoft software wordt wereldwijd door miljoenen en miljoenen mensen gebruikt. Er zijn talloze verschillende applicaties door Microsoft op de markt gebracht, maar de volgende zijn absoluut favoriet: MCSA Windows Server 2016, MS Word, MS Excel, MS Access, MS Powerpoint, MS Outlook en MS Office 365. Regelmatig worden er nieuwe versies van deze applicaties uitgebracht. Soms is het lastig om de nieuwe mogelijkheden onder de knie te krijgen en soms wat eenvoudiger. Duidelijk is wel dat bepaalde toepassingen in zo’n nieuwe versie niet altijd optimaal worden benut. En dat is jammer, want deze toepassingen zorgen ervoor dat bepaalde zaken eenvoudiger worden gemaakt.

 

De verschillende trainingsmogelijkheden

Microsoft Office trainingen worde in verschillende vormen gegeven. De klassikale vorm is de bekendste, maar verliest momenteel snel terrein. Deze trainingsvorm wordt op een vaste locatie gegeven en men kan er individueel op inschrijven. Voor mensen met wat minder discipline werkt zo’n klassikale training echter uitermate goed. Ze hebben een stok achter de deur en zullen zich eerder verplicht voelen de lessen bij te wonen. Ook is het mogelijk met een groep collega’s een klassikale training te volgen op de eigen locatie. Voordeel hiervan is dat de trainer onderwerpen kan behandelen die bij het desbetreffende bedrijf van belang zijn.

De trend: e-learning

Dat e-learning een enorme sprint heeft getrokken de laatste jaren is wel duidelijk. Het heeft dan ook vele voordelen ten opzichte van een klassikale training. Men kan zelf bepalen wanneer en waar men de lessen gaat volgen; thuis of op kantoor, ’s avonds of in de weekenden. Het is dus een bijzonder flexibele manier van leren die velen aanspreekt. Er zijn zelfs trainingscentra die trainingen op maat aanbieden via e-learning. TailoriT bijvoorbeeld biedt deze vorm al heel lang aan en heeft daarmee uitstekende ervaringen. Ben je wat gemakkelijk af te leiden, dan kan e-learning echter een valkuil zijn.

Voor meer info :