Zakelijk Brabant
Marketing

Het favoriete materiaal voor Displays

De reclamewereld heeft veel producten die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een bekend product dat in deze markt wordt verkocht zijn de zogenaamde displays. Nu denk u direct wat kan ik me hierbij voorstellen en welke producten zijn dit nu eigenlijk. Welnu vaak zijn dit producten die uit de acrylaat plaat zijn vervaardigd omdat dit materiaal bij uitstek het meest geschikt is te gebruiken. acrylaat heeft verschillende eigenschappen waardoor het veel wordt gebruikt voor displays. Denk maar eens aan het gewicht maar ook de mate van aanpasbaarheid van het materiaal. Bovendien is het goed licht doorlatend en eventueel in verschillende kleuren te gebruiken. Ook is het materiaal kras en slagvast en goed in iedere vorm te krijgen.

Toespasbaarheid van Acrylaat

Wanneer we kijken naar de toepassingen van acrylaat als materiaal voor displays dan is de uitvoering in de praktijk enorm. Denk maar eens aan architecten en bouwondernemers. Ze gebruiken het materiaal voor verschillende doeleinden in de afwerking als ook in de constructie. Denk hierbij maar eens aan de balie die qua afwerking vaak van acrylaat wordt voorzien. Maar ook kunt u denken aan beveiligingsglas bij openbare loketten waar bescherming noodzakelijk is. Bruggen worden met acrylaat platen ondersteund maar ook een overkapping of trap kan met acrylaat worden voorzien.

Acrylaat als reclamemateriaal

Wanneer we kijken naar de marketing dan zien we dat er binnen de displays verschillende toepassingen zijn. Kaarthouders voor restaurants of product prestentaties. Visitekaart houders maar ook vitrinekasten voor musea of juweliers zijn voorbeelden waar de display wordt toegepast. Ook acrylaat blokjes voor het presenteren van objecten bij juweliers of musea zijn vaak gebruikt. Doordat de prijs van het materiaal zo laag is t.o.v. glas is het bovendien vaak toegepast. In de consumenten sfeer zien we ook veel toepassingen van acrylaat en de aquaria zijn hier een goed voorbeeld van. Wanneer je acrylaat wilt bestellen neem dan gerust is een kijkje bij Vink acrylaat.

Voor meer info :