Zakelijk Brabant
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van Crocs

Crocs slippers zijn vederlicht en kun je daardoor gemakkelijk voor lange tijd dragen. Ze gebruiken een eigen materiaal dat ze Croslite noemen, een “schuimend EVA (ethyleenvinylacetaat)” dat zich uitzet in een mal. Het schuimproces is wat de schoenen zo licht maakt, wat ideaal is als je van plan bent om een tijdje aan je voeten te staan. Het innovatieve materiaal maakt ze ook…

Comfortabel
Er zijn er niet veel die negatief zullen zijn over hoe comfortabel Crocs zijn. Het EVA materiaal is niet alleen lichtgewicht, maar het vormt zich ook naar je voeten. Ze werden op een gegeven moment door de American Podiatric Medical Association als een geaccepteerde schoen genoemd en zijn te zien aan de voeten van veel mensen die werken in veeleisende banen die de hele dag moeten staan.

Waterdicht en ademend
Het kenmerkende oppervlak van de klassieke klomp is wat Crocs zijn kenmerkende uitstraling geeft. Ze laten je voeten ook ademen en laten water gemakkelijk afvloeien, waardoor ze een ideale zomerschoen zijn.

Gemakkelijk te reinigen
Omdat ze waterdicht zijn, zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken. Zeep en water is alles wat je nodig hebt om Crocs te onderhouden, terwijl andere schoenen speciale reinigingsmiddelen, borstels en polijstmiddelen nodig hebben om hun glorie van voor het morsen te herstellen.

Net als vele andere zogenaamde nietjes en iconische kledingstukken heeft Crocs zijn status bereikt vanwege het nut ervan. De schoenen zijn uiterst praktisch, ook al zijn ze helemaal gek. Ze zijn door veel niet-modieuze types geprezen voor hun comfort en waterdichtheid en hebben zich in het veld bewezen, net als een paar Goodyear welted boots.

Hoewel het misschien niet is wat we normaal gesproken als een klassieker beschouwen, geldt het gezegde dat “vorm volgt functie”. En als je op zoek bent naar een paar schoenen die de tijd hebben genomen om de klus te klaren, dan is Crocs het.