Zakelijk Brabant
Image default
Mode en Kleding

Voedingsbh geschikt voor iedere vrouw

Voedingsbh geschikt voor iedere vrouw

Bij veel vrouwen heerst geheel ten onrechte de gedachten dat een voedingsbh niet tot de mogelijkheden behoort. Een veel gehoord argument is dan ook dat ze te grote borsten hebben of dat het niet fijn zit en tal van andere redenen waar ze het niet zouden doen. Deze vrouwen beweren namelijk dat het uitdoen van een normale bh vaak niet heel veel meer werk is, dan dat ze bij een voedingsbh enkel één cup hoeven los te klikken. Kortom, voldoende om over te praten lijkt mij. Om je een idee te geven dat er wel degelijk voedingsbh beschikbaar zijn voor iedere vrouw, hebben we een aantal situatie verder voor je uitgelicht. 

Vrouwen met een grote maat

Vooral bij vrouwen met een grote maat heerst de gedachte dat het dragen van een voedingsbh niet voldoende ondersteuning biedt. Toch zien we vaak dat ook deze vrouwen een freya bikini dragen, die op zichzelf ook minder ondersteuning biedt dan een normale bh. Vrouwen met een grote maat kunnen misschien beter geen reguliere voedingsbh dragen inderdaad, maar een voedings bh met push up bijvoorbeeld is hiervoor een goed alternatief. Kortom, het is dus verstandig om gewoon eens een keer te proberen, het is namelijk niet alleen een stuk makkelijker, maar ook nog eens beter voor je eigen lichaam. Voldoende redenen dus om hier een serieus over na te denken.

Vrouwen met een kleine maat

Uiteraard zijn er naast vrouwen met een grote maat, ook tal van vrouwen met een kleine maat die het dragen van een voedingsbh ter ondersteuning onzin vinden. Omdat de borsten relatief klein zijn, vinden ze het prima om rond te lopen in een normale bh. Toch zien we, dat wanneer je ze wijst op de voordelen, deze groep eerder openstaat om te kijken of het daadwerkelijk iets voor ze is, dan de groep met een grotere maat. 

Conclusie

Wat we vaak zien, is dat het belangrijk is dat wordt uitgelegd welke verschillende soorten bh’s er allemaal zijn. Zo vindt de ene vrouw het bijvoorbeeld in een push up sport bh hardlopen ook fijner dan in een normale bh. Ditzelfde geldt dus logischerwijs ook voor het dragen van allerlei andere type bh’s. Iedere vrouw heeft zo haar eigen wensen en daarom is het dus ook niet voor niets dat bekende merken zoals Freya en ook Anita hierop in weten te spelen. Door het ruimte aanbod tegenwoordig, is de kans minimaal dat er echt helemaal niets bij zit voor je wat past. Uiteraard is het aan jezelf om hier naar op zoek te gaan.