Zakelijk Brabant
Image default
Mode en Kleding

Een zakelijke trip, onmisbaar voor in je tas

Een zakelijke trip, onmisbaar voor in je tas 

 

Als je op een zakelijke reis gaat ben je met je hoofd met verschillende dingen bezig. De kans is groot dat je dan ook helemaal niet bezig bent met alle dingen die je mee zou moeten nemen. Om te voorkomen dat je de helft zou kunnen vergeten in de drukte van het zakelijke gedeelte van je reis. Daarom is het verstandig om een checklist te maken met de dingen die je beslist niet zou mogen vergeten mee te nemen als je op een zakelijke trip gaat. In deze blog vind je tips voor dingen die je eigenlijk altijd mee moet nemen op een zakelijke trip. 

Inpakken voor je zakelijke trip

Om alles in te pakken en niets te vergeten voor een zakelijke trip is niet heel makkelijk. Zo neem je al snel veel te veel mee. Of je ziet iets over het hoofd dat eigenlijk noodzakelijk was om mee te nemen op je zaken trip. 

Als je druk bezig bent met het voorbereiden van de presentatie die je moet gaan doen, terwijl je eigenlijk bezig moet zijn met het inpakken en de dingen die je mee moet nemen, loop je de kans om dingen te vergeten. Daarom hier een checklist, zodat je in een korte tijd je paper bag als handbagage in te pakken en je travel bags

voor de bagage. 

Wat neem je allemaal mee in je tas op zakenreis? 

Zorg ervoor dat je altijd voldoende kleding bij je hebt. Bijvoorbeeld 4 hemden, 2 jasjes, 3 broeken, en 2 paar schoenen. Hiermee zorg je ervoor dat je genoeg kan variëren als het om de kleding gaat. Zorg ervoor dat je hierbij kleuren kiest die je met elkaar kan combineren in allemaal verschillende varianten. 

De dingen die je beslist mee moet nemen in je tas zijn:

  • Je laptop en laptoptas

  • De oplader van je laptop

  • Een zonnebril

  • Voldoende kleding om te kunnen variëren en combineren

  • Een stoommachine om je overhemden nog even netjes te maken na de reis

  • Toilettas met benodigdheden

Hoe pak je je tas in?

Het merk tassen dat je meeneemt op je zakelijk trip maakt helemaal niets uit. Het gaat erom dat je alles mee kan nemen. Er zijn twee manieren waarop je je tas of koffer in kan pakken. Zo zou je je kleding plat mee kunnen nemen, maar je zou het ook netjes op kunnen rollen. Aangezien je een stoomapparaat mee hebt, hoef je je over de kreukels geen zorgen te maken.