Zakelijk Brabant
Image default
Industrie

Een emmer 5 liter met deksel kopen?

Emmers met een deksel 5 liter kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Met name ondernemers die bijvoorbeeld vloeistoffen goed willen opslaan en luchtdicht willen afsluiten, kunnen natuurlijk niet onder goede emmers. Voorbeelden zijn emmers met een deksel 5 liter voor de opslag verf, grind, mayonaise of bepaalde dranken. Een emmer met deksel 5 liter aanschaffen heeft, waarvoor de emmers ook gebruikt worden, enkele interessante voordelen. Lees snel verder om te ontdekken wat u met goede en sterke emmers van 5 liter allemaal kunt.

 

Een emmer met deksel 5 liter biedt veel inhoud

Emmers van plastic, met natuurlijk een deksel, zijn tegenwoordig online via webwinkels te kopen in alle formaten en varianten. De kleinste emmers hebben een inhoud van meestal een halve of één liter. Is dit niet voldoende, dan zijn er ook emmers te koop die 5, 10 of wel 20 liter inhoud hebben. De 5 liter emmer is een van de populairste formaten, omdat deze veel inhoud biedt en ook qua formaat compact en handzaam is.

 

U kunt de emmer persoonlijk maken of laten bedrukken

Een van de ideale kenmerken van een emmer met deksel 5 liter kopen in de door u gewenste hoeveelheden, is de optie om de emmers te personaliseren. U kunt dit doen door labels te laten drukken op de emmers met tekst en/of een logo van uw bedrijf. Op de labels komt natuurlijk te staan wat er in de emmers zit, of eventueel een gebruikershandleiding. Zo worden de emmers ook visueel aantrekkelijk en kunnen ze als complete verpakking geleverd worden.

 

De aantallen emmers die u kunt bestellen? Dat is uw keuze!

Of u nu voor een leuk project één enkele emmer met deksel 5 liter zoekt of een bulk van bijvoorbeeld 250 of 500 emmers wilt bestellen: online aanbieders van verpakkingen kunnen zowel losse emmers leveren, als grote bestellingen aan. Hoe meer u koopt hoe lager de prijs per emmer wordt!