Zakelijk Brabant
Gezondheid

Mannen ondergaan ook cosmetische chirurgie

In Nederland zijn er veel mannen die ook cosmetische chirurgie willen ondergaan maar gewoonweg niet durven om hun imago niet te beschadigen of omdat andere mensen het niet mogen weten.  Maar steeds meer en meer mannen gaan naar klinieken om een chirurgische ingreep te ondergaan. De meest gedane chirurgische behandelingen bij mannen  is een ooglidcorrectie bovenoogleden en het verwijderen van borstgroei de twee meest gedaan behandelingen.

Dat een  behandeling van borstgroei op de tweede plaats staat is misschien meer verwonderlijk dan een ooglidcorrectie. Maar het is niet zo raar dat mannen deze behandeling  zoveel ondergaan  om dat maar liefst 80%  van de mensen op een bepaalde leeftijd te maken krijgt met borstgroei. Voor mensen die nog jonger zijn en al last hebben van borstgroei is het dus niet verwonderlijk dat ze deze operatie ondergaan. Bij sommige mannen kan het echt een probleem zijn waarbij ze zelfs een a-cup of b-cup krijgen. Indien mensen hier dan commentaar gaan op geven zoals in de Fitness, voetbal  zal dit mannen aanzetten om deze operatie te ondergaan.

Top 5 behandeling waarvoor mannen een ingreep ondergaan zijn:

  1. Behandeling om de hangende oogleden weg te werken
  2. Overmatige borstgroei wegwerken
  3. Een liposculptuur om overmatig vet weg te zuigen
  4. Een facelift van de hals
  5. Rimpels verwijderen met botox.

Wat opvalt bij de behandeling bij mannen is dat er veel chauffeurs terug te vinden zijn in de klinieken.  Zij willen een goed zicht  op de weg behouden maar de overhangende oogleden zorgen voor een verminderde  gezichtsveld.  Mannen die een facelift ondergaan is een  behandeling die niet veel  ondergaan word. Een facelift ondergaan meestal topmanagers die geen tijd hadden voor zichzelf tijdens het werk en zijn nu na hun werk wel meer met hun eigen bezig.

Voor meer info : http://faceland.nl/