Zakelijk Brabant
Image default
Dienstverlening

De meerjarenonderhoudsplanning laten uitvoeren voor uw VvE

Het is altijd prettig om te weten wat de huidige staat van de panden zijn die zijn aangesloten bij uw VvE. Daarom is het soms nodig om een goede planning te maken voor de toekomst, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is wat betreft onderhoud. Als VvE is het bovendien belangrijk om een budget beschikbaar te stellen voor onderhoud. In een meerjarenonderhoudsplanning, afgekort de MJOP, worden de verwachte onderhoudswerkzaamheden en bijbehorende geschatte kosten opgesteld. Bij een VvE wordt de meerjarenonderhoudsplanning daarnaast gebruikt voor de kosten voor het reservefonds, waar de bewoners van appartementen verplicht aan meebetalen. Wilt u weten waar u de MJOP kunt laten opstellen op basis van een deskundige bouwkundige inspectie? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden!

Snel inzicht in de technische- en bouwkundige staat van uw pand

Het bedrijf waar u het best een meerjarenonderhoudsplanning kunt laten opstellen, is Keurhuis Nederland uit Geldermalsen. Zij beschikken over goed geschoolde inspecteurs, die bovendien voortdurend worden bijgeschoold en op de hoogte worden gebracht van de laatste wet- en regelgevingen. Zo bent u er hier van verzekerd dat uw MJOP nauwkeurig en volgens de relevante normen wordt opgesteld. Of het nu gaat om een enkele woning of een appartementencomplex; Keurhuis Nederland staat voor u klaar. Hun meerjarenonderhoudsplanning en -begroting bevat de conditiescore van alle elementen van het gebouw. U krijgt dan ook via deze meerjarenbegroting snel inzicht in de technische- en bouwkundige staat van uw pand(en), zodat u direct voorbereid bent op de toekomst.

Ontdek het uitgebreide dienstenpakket van dit bedrijf

Wilt u meer weten over de MJOP van Keurhuis Nederland? Of bent u geïnteresseerd in een andere keuring van dit bedrijf, bijvoorbeeld de opleveringskeuring of NHG-keuring van een (nieuwbouw)woning? Bekijk dan de website van dit bedrijf en laat u verder informeren door hun experts. Heeft u de keuring gevonden die u nodig heeft? Boek deze dan direct online!

https://www.keurhuisnederland.nl/