Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Opslagoplossingen voor grote winkels

Elke winkelruimte is ander en heeft zijn eigen unieke behoeftes. Elke winkelruimte kan echter profiteren van het gebruik van een soort opslagoplossing. Het maakt niet uit of je nu een kleine of grote winkel hebt, er zijn veel manieren om je beschikbare ruimte optimaal te benutten en je investering te maximaliseren.

Winkelstelling

Een winkelstelling is een opbergoplossing voor kleine winkels. Deze opslagoplossing is ideaal voor retailers die kleine artikelen zoals cosmetica producten verkopen. Een winkelrek is eenvoudig te monteren en te demonteren. Het is dus perfect als je de opslag van je winkel vaak moet verplaatsen.

Winkelrekken

Winkelrekken zijn ideaal voor het opbergen van kleine spullen, zoals kantoorbenodigdheden of keukengerei. Ze zijn ook goed voor het ordenen van items op grootte, vorm of kleur. Winkelrekken zijn een geweldige optie voor items die regelmatig moeten worden geopend.

Rekken met rollen

Rollen onder de rekken plaatsen kan een geweldige aanvulling voor je zijn. Ze zijn eenvoudig te installeren en kunnen het verplaatsen van de rekken gemakkelijker maken, vooral in gebieden waar oneffen oppervlakken of heuvels problemen kunnen veroorzaken bij het gebruik van gewone rekken. Met rolrekken kun je zowel zware als lichte voorwerpen verplaatsen. Ze zijn dus geweldig om verschillende soorten dingen op één plek op te bergen. Rolrekken zijn ook handig als je artikelen van verschillende afmetingen in je schappen hebt staan. Als een sectie hoge boekenplanken heeft terwijl een andere kortere heeft, kunnen ze met rollen worden verplaatst. Dit kan worden gedaan zonder alles uit hun plek te hoeven halen, zodat ze goed bij elkaar passen. Rolrekken zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden omdat ze niet veel ruimte innemen op de vloer onder elk rek. Dit maakt ze perfect voor magazijnen met een beperkte vloeroppervlakte.

Opbergrekken

Opbergrekken zijn een geweldige manier om items op een efficiëntere manier op te slaan dan op de vloer. Het kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan artikelen, waaronder dozen, dozen en pallets. Magazijnstellingen worden vaak gebruikt in magazijnen waar geen plaats is voor heftrucks.

Statische rekken

Statische rekken zijn de perfecte oplossing voor grote winkels. Dit type rek kan worden gebruikt om een ​​breed scala aan producten op te slaan, van kledingstukken tot ingeblikt voedsel en zelfs sportuitrusting. Als je een uitgebreide inventaris hebt, zijn statische rekken de juiste keuze, omdat ze je flexibiliteit bieden en het voor medewerkers gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot de goederen. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, wat betekent dat ze niet te veel tijd of geld in je budget opslokken. Daarnaast hebben statische rekken veel voordelen in vergelijking met andere soorten opslagsystemen.