Zakelijk Brabant
Bedrijven

Netjes afdekken van je zwembad

Ben jij de gelukkige bezitter van een eigen zwembad? Wat een luxe! Lekker een verfrissende duik nemen aan het begin van je dag, of juist om de dag mee af te sluiten, wat jij maar wilt. Maar, het is natuurlijk ook wel een hoop werk om een zwembad te onderhouden. De kwaliteit van het water moet in de gaten worden gehouden en er moet worden gezorgd dat de temperatuur van het water op een stabiel niveau is. Niet te warm, maar ook zeker niet te koud. Gelukkig zijn er ook erg praktische oplossingen om het onderhoud van je zwembad een stukje makkelijker te maken. Dek je zwembad af met zwembad solar lamellen. Hiermee ben je in staat om in ieder geval bovengenoemde zaken goed op te  kunnen maken en een stuk makkelijker te maken.

De juiste zonnelamellen zwembad zorgen ervoor dat je snel maar ook zeker zeer eenvoudig je zwembad af kunt dekken wanneer je geen gebruik maakt van het zwembad. Wanneer je dit netjes doet, zal je al snel merken dat het water veel minder snel vies wordt en dat het ook makkelijker is om de temperatuur van je zwembad stabiel te houden, zonder dat het je meer energiekosten kost. Zo is je zwembad veel sneller weer klaar voor gebruik, ook wanneer het zwembad leeg staat. Met een druk op de knop is je zwembad afgedekt maar het kost ook maar een druk op de knop om je zwembad weer tevoorschijn te halen.

Zonnelamellen, de naam doet het al vermoeden. Met deze lamellen maak je gebruik van zonne-energie. Niet alleen is dit milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld stroom maar het is ook een stuk vriendelijker voor je portemonnee omdat de lamellen in staat zijn om warmte op te slaan. Zo hoef je dus ook minder moeite doen voor het op temperatuur krijgen en houden van je zwembadwater.

Voor meer info : http://www.lamellenafdekkingen.nl/