Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Handige tips voor het vinden van een stukadoor

Woon jij in het centrum van Nederland en ben je op zoek naar een goede stukadoor Utrecht? Dan hebben wij een aantal handige tips voor je. Vooral wanneer je zelf niet handig bent, is het een extra uitdaging om ervoor te zorgen dat je exact weet wat je nodig hebt. Een betrouwbare partij is dan natuurlijk wel zo prettig. Om je een eindje in de goede richting te helpen, zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om rekening mee te houden. Speciaal voor jou hebben we deze verzameld, zodat je zoektocht naar een uiteindelijke geschikte stucadoor een stuk makkelijker wordt. Je hebt er immers niets aan, dat je zelf op zoek gaat en uiteindelijk blijkt dat het je niet lukt. De werkzaamheden moeten immers toch gedaan worden.

 

Vraag eens aan je buurman

 

De kans dat je buurman een goede stukadoor kent die je huis kan stucen, die is groter dan je denkt! Toch zien we vaak dat dit niet wordt gedaan en we direct de telefoon pakken om een bedrijf op te bellen. Gemiste kans als je het ons vraagt. Het is dus aan te raden om een eenvoudig berichtje te sturen naar familie, vrienden of bekenden om te vragen of ze misschien nog een goede stukadoor kennen. Het kost je immers weinig moeite en het resultaat kan enorm zijn. Een stukadoor die als een ergens is geweest, kan natuurlijk ook direct worden beoordeelt op z’n opgeleverde werk. Hoe fijn is dat?

 

Ga niet direct akkoord met de prijs

 

Heb jij een prijs opgevraagd, dan zit hier vaak nog wel wat ruimte in. Ga daarom dus ook nooit akkoord met de voorgestelde prijs. Wel is het raadzaam om niets van de prijs af te praten, maar te vragen of ze voor dezelfde prijs iets extra’s kunnen doen. Vaak zijn ze geneigd dit zeker te doen, waardoor je onderaan de streep toch iets hebt weten terug te verdienen.