Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

In Friesland een autolaadkraan nodig?

Op lichte bedrijfswagens kan je gebruik maken van een autolaadkraan. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je eenvoudig spullen in de bak kan zetten door de kraan te bedienen. Let er overigens wel op dat je wettelijk gezien een maximum laadvermogen mag hebben. Wanneer je in Friesland woonachtig bent en je bent hier naar op zoek, dan ben je bij Rondaan aan het juiste adres. Dit bedrijf beschikt niet alleen over diverse afmetingen. Ook hanteren zij scherpe prijzen waar jij van kunt profiteren!

Vanuit Oostenrijk afkomstig Palfinger is in ruim 90 jaar gegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van laad- en lossystemen. Hierdoor hebben zij zich weten te ontwikkelen en zal je zien dat de systemen door hun vrijwel overal te zien is. 

Rondaan beschikt over deze systemen waar je van kunt profiteren. Met name voor lichte bedrijfswagens ben je bij hun aan het juiste adres. 

 

Ook voor grotere vrachtwagens is het mogelijk!

Dat je voor lichte bedrijfswagens aan het juiste adres bij Rondaan bent is wel duidelijk. Maar wist jij ook dat je voor grote kranen hier aan het juiste adres bent? Rondaan beschikt over onwijs veel verschillende soorten kranen waar je uit kan kiezen. Het ligt er maar net aan waar je de autolaadkraan voor nodig zult hebben.

Is dit de eerste keer dat je op zoek bent naar een kraan en weet je niet goed welke je het beste kunt aanschaffen? Kies er dan voor om eerst contact op te nemen met dit bedrijf. Zij staan je graag te woord en helpen je hier met plezier mee op weg.