Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Glasfolie in Brabant kopen?

Heb je veel last van inkijk door je ramen en wil je hier wat aan doen? Dan raden we je aan om anti inkijk folie te kopen. Ook als je in Brabant woont zijn er diverse bedrijven die dit verkopen. Het makkelijkste is trouwens om gewoon even online te kijken en online te bestellen. Dan krijg je het namelijk makkelijk en snel thuis bezorgd.

Welk glasfolie is geschikt?

Natuurlijk vind je het als leek lastig om het juiste folie te kopen. Want welk glasfolie is geschikt voor jouw ramen? Om hier antwoord op te geven moet je zelf nagaan welk type glas jij in de kozijnen van je woning hebt zitten. Heb je een oude huurwoning of koopwoning? Dan is de kans groot dat je enkelglas hebt. Je voelt dan vaak in de winter ook veel kou door de ramen komen. Beter geïsolleerde ramen, zijn dubbelglas. En de meeste nieuwe woningen worden tegenwoordig meteen gebouwd met hr triple glas. Dat zijn dus hele goed geisoleerde ramen.

Waarom moet ik mijn type glas weten?

Dat is nodig omdat niet elk folie zomaar op elk raam geplakt kan worden. Zo kun je glasfolie voor enkelglas beter niet op hr glas plakken omdat dit kans geeft op glasbreuk. Voor hr glas is er dan ook speciaal hr raamfolie. Let bij aankoop hier goed op. Dit is in principe het belangrijkste waar je op moet letten als je glasfolie koopt. Om de inkijk tegen te gaan kun je online kiezen uit vele leuke decoratiefolies. Je hebt ze met bamboe, vogeltjes, maar ook plain. Dus gewoon effen wit. Ook bestaat er zonwerende raamfolie waarbij je van buiten vrijwel niet naar binnen kunt kijken. Het leuke hiervan is dat jij vanuit je woning wel naar de mensen buiten kunt kijken. Ook voor zonwerende glasfolies geldt dat je goed moet opletten of het folie dat je wilt kopen geschikt is voor jouw glas. Heb je hr glas? Zoek dan naar een zonwerende raamfolie dat je aan de buitenkant van je raam moet plakken. Dit voorkomt enorme hitte en druk op het glas.

 

Hieronder vind je enkele voorbeelden van inkijkwerende glasfolie:

glas in lood mozaiek te koop bij Raamfolieonline.nl

Aslan EL300 plakfolie tegen inkijk

 

Statisch raamfolie melkglas te bestellen bij Raamfolieonline.nl

https://www.raamfolieonline.nl/glasfolie