Zakelijk Brabant
Auto’s en Motoren

Auto theorie

Beginnen met je rijbewijs

Wanneer je 17 bent mag je al beginnen met je rijbewijs. Dit is natuurlijk heel spannend en weer een stap richting het volwassen zijn. Veel mensen vinden de theorie die je moet leren voor je rijbewijs erg lastig. Het is heel veel en er zitten allerlei kleine regels in die heel belangrijk zijn. Deze moet je allemaal uit je hoofd leren voordat je het examen ingaat. Wanneer je niet altijd de beste bent met leren dan kan je er ook voor kiezen om je auto theorie-examen binnen een dag te halen. Dit betekent dat je een dag theorie cursus gaat doen. Wanner je dit gaat doen ben je van ’s ochtends vroeg tot ’s middags laat aan het leren in een soort klaslokaal. Er staat een docent voor alle leerlingen die het graag willen halen, en die gaat heel de dag samen met jou en de andere leerlingen heel de dag alle stof herhalen zodat het er goed inzit. Omdat je heel de dag hiermee bezig bent onthoud je dit heel goed. Je bent actief ermee bezig en je er wordt voor je besloten welke onderdelen behandeld moeten worden. Het is een goede en effectieve manier. 

Het theorie-examen

Wanneer je deze dag achter de rug hebt zal je zien dat je die middag meteen het theorie-examen gaat doen. Dit is zo geregeld dat je dus na de hele dag leren, meteen het examen doet zodat je alles nog weet. Vaak zit het allemaal nog vers in je geheugen waardoor je heel goed alle stof nog kent. Wanneer je dan het examen ingaat kan je alle vragen vrij snel beantwoorden. Het is bewezen dat 99% van de leerlingen die dit doen, tijdens de eerste keer meteen slagen. Dit is natuurlijk heel fijn! Je hoeft het leren niet zelf in te delen waardoor je het ook uitstelt. Dus kies zeker voor een theorie dag wanneer je niet zo’n ster bent in het leren! 

  

Je auto theorie-examen in 1 dagen halen bij Dagcursus.nl ? Bekijk alle beschikbare cursusdagen en meld je aan voor de auto theoriecursus. Het theorie examen is al gereserveerd. Ook voor de scooter en motor mogelijk.

Voor meer info : https://www.dagcursus.nl/auto-theorie/