Zakelijk Brabant
Dienstverlening

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Een leuk bedrijfsuitje Brabant biedt voor iedereen een leuke tijd. Het kan lastig zijn om een origineel uitje te bedenken. Originele bedrijfsuitjes zijn dan ook een keer wat anders dan alleen maar uit eten gaan. Zo zijn er veel verschillende Originele Bedrijfsuitjes waaruit u kunt kezen. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje waarbij je met z’n alleen een leuke workshop volgt over bijvoorbeeld wijnproeven. Maar ook een escape room wordt vaak als een leuk en origineel uitje ervaren. Kies ervoor om een bedrijfsuitje Brabant te organiseren dat helemaal op maat is gemaakt en voldoet aan al uw eisen. Een bedrijf in de omgeving van Brabant die verschillende uitjes organiseert in Brabant en de omgeving hiervan, dat is Holland Evenementen Groep. Dit bedrijf organiseert verschillende bedrijfsuitjes waaruit u kunt kiezen.

Een echte aanrader

Een goede aanrader is bijvoorbeeld de Tuktuk Rally. Bij dit uitje kunt u kiezen uit de Bingo Rally en de Stop en Shop Rally. Deze Witte Tuktuk’s zorgen dan ook voor een leuke rit. Tijdens de rit kunt u veel zien van de rivier, het prachtige natuurgebied, de verschillende weilanden en ook komen jullie met z’n allen langs veel gezellige terrassen. Bij dit uitje krijgt iedereen een puzzel en routekaart waars verschillende opdrachten op staan. Tijdens de rit kunt u meedoen aan verschillende opdrachten en kans maken op verschillende prijzen, zoals een reis naar Las Vegas! Daarnaast heeft u de hele dag toegang tot het Beldert Beach en krijgen alle deelnemers een mooie shopping bag. Het leuke van dit originele uitje is dat alle medewerkers in groepjes in een tuktuk komen te zitten die ze zelf mogen besturen en ook mag er zelf gezoen worden waar er gestopt wordt. Er is dus geen vast programma. Deze route wordt voornamelijk gedaan in de Betuwe wat een prachtige omgeving is, waarin veel te zien is. Tijdens deze tocht doet u veel leuke dingen en kunt u ervoor kiezen om tijdens de rit nog wat producten te kopen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om onderweg nog wat lekkers te eten en/of te drinken.

Een origineel uitje

Een ander leuk en origineel uitje dat is The Almost Impossible Gameshow. Deze show staat dan ook bekend in de hitserie van MTV. Het doel van deze show is dat alle 40 deelnemers van de show 40 levens krijgen. Deze 40 levens kunnen gebruikt worden om maar liefst 4 levels te halen. Verder is er ook nog een leuk Endemol Shine programma waarbij er verschillende moeilijke games gedaan moeten worden. Deze zijn wel hilarisch, en wanneer u dan ook op zoek bent naar een uitje waar er veel gelachen wordt, dan is dit het geschikte uitje. Bij dit uitje kan iedereen meedoen aan verschillende indoor games die bijna onmogelijk zijn, maar uiteraard wel mogelijk zijn! Ook is er een quizmaster die iedereen begeleidt en ervoor zorgt dat het hele spel goed verloopt. Bij dit uitje kunt u ook kiezen voor lekkere hapjes en drankjes , wat zeker een aanrader is!

Voor meer info : https://www.eventspot.nl/bedrijfsfeesten