Zakelijk Brabant
Bedrijven

Heeft u uzelf buitengesloten? Maak gebruik van de 24-uurs service van Lock Secure

Waarschijnlijk kent u iemand die zichzelf weleens heeft buitengesloten van diens eigen woning of wellicht is het uzelf ook weleens overkomen. In veel gevallen ligt de oorzaak bij verlies of diefstal van sleutels, maar het komt natuurlijk ook voor dat een persoon de deur achter zich dicht trekt zonder sleutels op zak. Wat dan? Gelukkig kunt u daarvoor bij een professionele slotenmaker als Lock Secure terecht. Met onze 24-uurs service rijdt onze slotenmaker Rotterdam binnen, ongeacht het tijdstip. Zodoende kunnen wij u altijd helpen, of het nu zondagnacht is of donderdagochtend. Wij merken dat er veel vragen zijn rondom deze service, sommige slotenmakers zouden namelijk exorbitante tarieven vragen, door in te spelen op de schaarste. Om die reden willen wij met dit artikel benadrukken dat dit niet de werkwijze is van Lock Secure. Wat is dan wel de werkwijze? Dat proberen wij u hierover duidelijk te maken.                                                                                                    

Waarom een 24-uurs service?
Met de 24 uursslotendienst kan Lock Secure altijd aanwezig zijn voor zijn klanten. In geval van nood kun je niet wachten tot de ochtend. Als je buitengesloten bent van je huis, auto of kantoor, stopt je dag niet vanwege het ongemak. Als uw woning is ingebroken, hebt u onmiddellijk nieuwe vergrendelingen nodig. 24/7 berichtgeving is de enige manier waarop we hulp kunnen bieden wanneer mensen het nodig hebben.

Waarom heb ik een 24-uurs slotenmaker nodig?
Als u een noodsituatie heeft die een slotenmaker nodig heeft, buiten de normale kantooruren, heeft u een 24-uursensmijder nodig. Als u geen noodsituatie hebt, hebt u mogelijk nog steeds de hulp van een slotenmaker nodig die 24 uur per dag beschikbaar is. Niet-noodoproepen kunnen van tevoren worden gepland. Wanneer de uren die u bewaart het handiger maken voor een nachtelijke afspraak, is een slotenmaker met 24 uur de beste keuze. 

Is een slotenmaker 24 uur duurder?
Dit is een lastige vraag. Het korte antwoord is: niet per se. Het lange antwoord is dat bepaalde tijden van de dag eerder meer kosten. Heel vroeg in de ochtend en heel laat in de nacht zijn de tijden dat slotenmakers het meest zullen opladen. Voor bedrijfseigenaren en technici is dit een van de prikkels om een ​​24-uurswinkel voor slotenmakers te runnen. Alles in dat grijze gebied waar u zou moeten nadenken over of het laat of vroeg is, zijn de premium-uren. Op elk ander tijdstip van de dag moeten de kosten gebaseerd zijn op meer tastbare delen van het werk. Zorg ervoor dat u niet wordt afgezet, dit zal bij Lock Secure in ieder geval niet gebeuren. Ontdek de prijs voordat het werk wordt gestart en ga niet akkoord, tenzij u tevreden bent met de kosten. Lock Secure werkt altijd met eerlijke prijzen.

Hoe vaak gaat een slotenmaker met een etmaal ’s nachts uit?
Het hangt echt af van het gebied dat de slotenmaker onderhoudt. Als er het hele jaar door een constante stroom mensen is en die groep is op elk moment van de dag actief, dan is de nacht waarschijnlijk de drukste tijd. Ergens dat een constante toevoer van toeristen is perfect voor een 24 uur slotenmaker. Grote steden als Los Angeles en New York City zijn locaties waar nogal wat nachtwerk nodig is. Las Vegas vraagt ​​ook behoorlijk wat grillige uren. Schoolsteden kunnen op bepaalde tijden van het jaar 24 uur sloten en slapeloze nachten doorbrengen, maar kunnen ook kalmeren tijdens de winter- en zomermaanden. Nachtwerk draait alles om locatie, locatie, locatie.

Wat is ervoor  nodig om een ​​24-uurs slotenmaker te zijn?
Het vereist een persoon in een bepaalde tijd in zijn leven, in een bepaald gebied, met een breed scala aan vaardigheden. Meestal is dit het spel van een jong persoon. Er is een wil om meer te werken om ervaring en geld te verdienen. Jongeren hebben ook de energie om de lange en grillige uren te werken. Aan de andere kant van het spectrum zijn er de empty nesters. Oudere leden van de slotenmakergemeenschap die in een vergelijkbare positie verkeren als de jongere. Meer dan de prikkel om het extra geld te verdienen, is deze klasse van slotenmakers meer gericht op het doel. Het gaat over bezig blijven en zaken blijven doen. Behalve op de leeftijd is het ook de juiste locatie (zie: Hoe vaak gaat een slotenmaker met een etmaal ’s nachts uit?). Ten slotte komt het neer op de vaardigheden van de slotenmaker. Een slotenmaker voor noodgevallen moet een breed scala aan gereedschappen en een breed scala aan kennis hebben. Verderop moeten ze ook unieke en uitdagende problemen kunnen oplossen. Het is een stressvolle klus waarvoor training, paraatheid en vindingrijkheid vereist zijn. 

Slaan 24 uur slotenmakers werk af?
Normaal gesproken niet. Als 24-uurs slotenmaker betekent dit dat je toegewijd bent om het publiek te helpen in tijden van nood. Het bedrijfsmodel van het bedrijf, of individu, kan het ook moeilijk maken om enig werk af te wijzen. Sommige uitzonderingen zijn bijvoorbeeld wanneer de slotenmaker vermoedt dat de klus een grap is. Evenzo, als de slotenmaker vermoedt dat de taak een installatie kan zijn, kunnen ze deze weigeren. Van mobiele technici is bekend dat ze worden opgehouden voor hun werkvoertuigen en gereedschappen. Vaker wel dan niet, zelfs als een soort van vals spel wordt vermoed, zal een slotenmaker nog steeds de klus klaren. Ze kunnen een andere technicus meenemen om mee te rijden, of gewoon extra voorzichtig zijn. Zelfs als het werk door een slotenmaker wordt afgewezen, zou professionele hoffelijkheid ze doorverwijzen naar een ander bedrijf of een andere technicus.

Voor meer info : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam