Zakelijk Brabant
Image default
Zorg

Nooit meer last van spreekangst na deze training!

Spreekangst is een moeilijk onderwerp. Het is iets waar velen last van ervaren en niet goed weten hoe ze dit moeten oplossen. Er wordt de afgelopen jaren steeds meer over gesproken omdat het iets is dat al ontwikkeld wanneer je nog jong bent. Er wordt vanaf de middelbare school verwacht dat je zonder moeite kan spreken voor grote(re) groepen maar dit geldt niet voor iedereen zomaar. En dat is heel begrijpelijk. Waar de een makkelijk spreekt voor grote groepen, is de ander heel goed in wiskunde of sport. Ieder heeft zo zijn kunsten. Bij Tailor Youvinden wij dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een presentatie te houden zonder daar te veel over in te zitten. Daarom bieden wij een training ‘Cursus spreekangst aan om je eigen spreekangsten te overwinnen!

De cursus van Tailor You

Bij Tailor You worden tientallen cursussen aangeboden waaronder ook Mindfulness Trainingen gericht op persoonsontwikkeling, groepsontwikkeling en meer. Dit wordt al jaren gedaan en we zijn daar dan ook in gespecialiseerd. De training ‘privé Coaching traject spreekangst’ is dan ook een van onze belangrijke trainingen. Bij de training wordt er verdiept in het overwinnen van deze angst door in te gaan op publiekelijk spreken en de positieve en negatieve ervaringen die hierbij komen kijken. Wanneer deze training is afgerond sta je een stuk sterker bij een presentatie en ben je aan een traject begonnen dat nog jaren door zal lopen. Hier kan je je hele leven de vruchten nog van plukken.

Wat omvat de cursus?

De start van de cursus is een intakegesprek waarbij voor de deelnemer persoonlijke doelstellingen op worden gezet. Wat wil je bereiken met de training en hoe gaan we dit aanpakken? Maatwerk is voor ons belangrijk, en de deelnemer staat altijd centraal. De deelnemer worden proactief en interactief gestimuleerd om met hun problemen aan de slag te gaan.

Voor meer info :