Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voordelen van machinaal bestraten voor u, de opdrachtgever

Machinaal bestraten houdt in dat stenen met een machine worden gelegd in plaats van handmatig, wat vroeger de norm was. Door het inzetten van machines worden projecten sneller afgerond en zijn er minder manuren nodig om een project te realiseren. Dit omdat het sneller gaat en de machines veel werk uit handen nemen van de stratenmakers. In de meeste gevallen resulteert dit financieel gezien ook nog in een meevaller voor de opdrachtgever. Reductie van tijd en geld, dat is voor iedere opdrachtgever goed nieuws.

Deze professional staat voor u klaar

RoadPrinter maakt graag gebruik van machinaal bestraten omdat het de werklast van haar medewerkers verlaagd. Waar stratenmakers voorheen zelf iedere tegel moesten leggen zijn het nu de machines die dat grotendeels overnemen. Naast machinaal bestraten is er ook nog mechanisch bestraten. Dit houdt in dat er machines zijn die dienen als hulpmiddel om het werk te vergemakkelijken. In tegenstelling tot machinaal bestraten rolt er dus geen hele straat in een keer uit een machine maar zijn het stukken van het proces die mechanisch ondersteund worden. De aanscherping van de Arbo wet- en regelgeving omtrent de werklast van stratenmakers heeft ervoor gezorgd dat mechanisch en machinaal bestraten nu de norm is.

Voordelen van machinaal straten voor de omgeving

Omdat RoadPrinter werkt met de hoogwaardige apparatuur is het mogelijk om de oorspronkelijke tegels opnieuw te leggen. Het recyclen van materialen is duurzaam en minder belastend voor het milieu, daarnaast is het ook nog eens voordeliger want er hoeft niets te worden aangeschaft. Omdat de RoadPrinter sneller werkt omdat deze meters tegelijk uitrolt zijn de projecten ook sneller klaar waardoor de hinder voor het verkeer minder lang duurt. In Nederland is een goede doorstroom van het verkeer belangrijk dus machinaal straten is een zeer belangrijke en waardevolle ontwikkeling. Voor meer informatie neemt u contact op met deze professional.

https://www.roadprinter.nl/