Zakelijk Brabant
Image default
Zorg

Wonen bij de beste zorginstellingen in Groningen

Bent u op zoek naar zorginstellingen en woonachtig in omgeving Groningen, of bent u op zoek naar een woning in deze regio? Bent u 55-plusser en zoekt u een woning die meer aangepast is op uw huidige wooneisen en behoeftes? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij de Leyhoeve, locatie Groningen. Gevestigd aan de rand van de stad Groningen in de nabijheid van een prachtig park en het Oude Winschoterdiep, vindt u de locatie van de Leyhoeve. Dit woonlandschap is gecreëerd vanuit het oogpunt van genieten. Met oog op de toekomst, kunt u als 55-plusser met een gerust hart plaatsnemen in één van de prachtige luxe appartementen.

Zorg bij de Leyhoeve Locatie Groningen

Heeft u een ongeluk gehad en moet u herstellen van de operatie? Binnen één van de beste zorginstellingen van Groningen zijn de medewerkers u graag van dienst. Zij zullen er met hun deskundigheid voor zorgen dat u niets te kort komt. Ook permanente zorg ligt binnen de mogelijkheden. Er zijn bij locatie Groningen diverse zorgsuites beschikbaar. Het zal u aan niets ontbreken. Binnen de Leyhoeve is het van groot belang dat u zich prettig voelt. Zij hebben een andere visie op zorg en zullen er alles aan doen om u een goede tijd te geven binnen de zorglocatie.

Andere mogelijkheden binnen de Leyhoeve Locatie Groningen

Bij de Leyhoeve, één van de zorginstellingen in Groningen, zijn diverse horecagelegenheden gevestigd. Deze zijn voor zowel bewoners als mensen van buitenaf toegankelijk. De innerlijke mens wordt hier ook goed verzorgd. Verder beschikken zij over een aantal vergaderruimtes die zeer geschikt zijn voor het houden van vergaderingen, congressen en diverse evenementen. Ook een kinderfeestje kan hier compleet aangekleed worden. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar en in overleg met de Leyhoeve, locatie Groningen kunt u uw evenement compleet aanpassen naar uw zin. Zij zullen er met zekerheid voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

https://www.leyhoeve.nl/