Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Scandinavisch design met Moose Färg!

De klimatologische omstandigheden bij ons zijn voor de meeste houtsoorten die buiten gebruikt worden op lange termijn niet zonder gevolg. Het hout wordt aangetast door vocht, warmte en koude en door het zonlicht. Tenzij het behandeld wordt, ook aan de kanten die niet zichtbaar zijn. Klassieke verven zijn daarvoor niet geschikt: ze sluiten het hout op waardoor het niet meer kan ‘ademen’. Als u de juiste verf voor hout wilt hebben, wordt Moose Färg aangeraden. Moose Färg beits is door het bijzonder dampopen karakter een perfecte beschermer van hout. Waterdamp kan erin en er ook weer uit zodra de buitenomstandigheden veranderen. Moose Färg beits is bijzonder geschikt voor het behandelen van zowel nieuw ruw hout evenals glad hout, dat is geschaafd of waarvan oude lagen verf werden verwijderd of grondig afgeschuurd.

Wilt u voor een nieuwe sfeer gaan in het huis? Moose Färg helpt u daarbij! Met Moose Färg creëert u thuis zelf de Scandinavische sfeer. Scandinavisch design maakt gebruik van ruimte en eenvoud. De Scandinavische kleuren kenmerken zich door eenvoud, rust en ruimte. Meestal is de textuur totaal mat; hierdoor is de lichtval diffuus waardoor de natuurlijke uitstraling nog wordt versterkt, Moose Färg kan in huis maar ook buiten in uw tuin worden toegepast omdat er praktisch geen oplosmiddel in zit (en natuurlijk geen schadelijke stoffen).

Bij Noorwegen, Zweden en Denemarken worden vaak ook de landen Finland en IJsland gerekend, die deze cultuur en levenswijze delen. Scandinavisch design gebruikt graag blank en bewerkt hout, pure lijnen en een heel speciaal mat kleurenpalet, met kleuren die op een bijzondere manier worden omschreven door het NCS (Natural Colour System). De werkmaterialen zijn milieuvriendelijk. Voor onze noordelijke buren moet een product er goed uitzien en “voelen”, maar het gemak, de gezondheid en de functie die het ontwerp moet dienen, staan voorop. Het gevoel van vrijheid!

Voor meer info : https://www.moosefarg.nl/