Zakelijk Brabant
Bedrijven

Ieder bedrijf krijgt zijn eigen telefoniste

Voor de kleinere bedrijven is het handig om een telefoonservice in te schakelen. De inkomende oproepen van bedrijven worden geheel overgenomen door een extern bedrijf, je bent als bedrijf dus altijd bereikbaar. Maar waarom zou je dit uitbesteden? Het dagelijks beantwoorden en opnemen van inkomende oproepen vergt veel tijd en het gevolg hiervan is dat de huidige werkzaamheden in gevaar komen. Het uitbesteden van de telefoon doe je ook niet aan een werknemer omdat degene twee dingen tegelijk moet doen, de voortgang van de werkzaamheden komen in deze situatie ook weer in gevaar. Het aannemen van een nieuwe werknemer is ook geen oplossing, want dit is een te grote kostenpost voor de kleinere bedrijven. Toch wil je als bedrijf altijd bereikbaar zijn, je wilt niet dat de potentiele klant naar de concurrentie gaat en daar zijn aankopen doet. 

Het constant in staat zijn om de inkomende oproepen op te nemen is een hele klus, er zijn bedrijven opgericht op het gebied van een antwoordservice. De bedrijven nemen de gehele telefoonservice van het bedrijf over zodat alle zorgen worden weg genomen, als bedrijf ben je hierdoor altijd bereikbaar. Als ondernemer vraag je nu af hoe het dan mogelijk is dat de inkomende oproepen goed worden beantwoord en de juiste informatie wordt verstrekt. Als je als bedrijf een telefoonservice inschakelt wil je dat de klant goed geholpen wordt, een externe telefoonservice moet over de belangrijke informatie beschikken. Ondanks dat je de telefoon uitbesteed bouw je als bedrijf een relatie met de klant op, er zijn namelijk telefoonservices die voor ieder bedrijf een eigen telefoniste inschakelt en op deze manier krijgen de klanten een vertrouwde stem aan de telefoon.

 Je hoeft niet altijd de inkomende roepen door te schakelen, ook als je de telefoon heb uitbesteed aan een extern bedrijf is het mogelijk om de inkomende oproepen op te nemen wanneer jij dit wilt. Als ondernemer betaal je namelijk voor de doorgeschakelde oproepen.

Voor meer info : http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl