Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Een nieuwe baan in de zorg

Je bent een beetje uitgekeken op je huidige baan in de zorg. Je werkt misschien al lang bij dezelfde werkgever of je wil eens iets heel anders proberen. Al een tijdje ben je een beetje aan het rondkijken, maar tot nu toe komt er nog niet echt iets op je pad. Je bent echt op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die nieuwe uitdaging die is er wel, zeker als je in de zorg werkt. Maakt het jou niet uit om niet meer in Nederland te werken, maar om te werken in de zorg in het buitenland? Op een van de ABC eilanden? Dan kan dat nu als je in de zorg werkt via een bemiddelings- en detacheringsbureau uit Nederland. Ben je benieuwd hiernaar? Lees dan verder.

 

Healthz

Healthz is het bemiddelings- en detacheringsbureau waar het over gaat. Dit bureau bestaat nu ondertussen acht jaar. Je kunt via hen naar een van de ABC eilanden om daar dus te werken in de zorg. De ABC eilanden zijn Aruba, Bonaire en Curaçao. Je kunt ook via Healthz naar Sint Maarten en Sint Eustatius. Je werkt dan overdag en als je vrij bent ’s avonds dan kun je lekker genieten van de zon. Ga lekker een cocktail drinken of ga lekker op het strand liggen. Verblijf er zolang je wil, met wel een minimum van twee tot zes maanden.

 

Vacatures

Er staan verschillende vacatures open, het is maar net de vraag op welk eiland je wil werken. Op Aruba en Bonaire staan op dit moment de meeste vacatures open. De vacatures zijn zeer uiteenlopend. Zo gaan ze van klinisch chemisch analist en OK assistent tot anesthesiemedewerker en apothekersassistente. Heb je een vacature gevonden die bij je past? Solliciteer dan hierop en wie weet zit jij binnenkort op de ABC eilanden. Werken in de zorg wordt zo een hele nieuwe ervaring.

 

https://www.healthz.eu/