Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Corporate video laten maken: zo creëer je goede merkcontent

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden: dit is dan ook de reden dat bedrijven en merken steeds meer gebruik maken van beelden en video’s. Beelden worden veel beter en sneller opgeslagen en daarnaast worden video’s ook door de zoekmachine beter opgepakt. Een corporate video laten maken is dan ook een interessante manier om jouw bedrijf en merk online beter vindbaar te maken. Hier lees je meer over jouw mogelijkheden.

Wat is een corporate video?

Een corporate video is een video waarin je kijkers meer vertelt over je bedrijf of merk. Het is een sterke manier om mensen kennis te laten maken met je bedrijf. Een goede corporate video stelt je in staat om je te onderscheiden van concurrenten. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met het maken van een video: toch komt dit vaak minder professioneel over, zeker wanneer je geen ervaring hebt met video’s maken en editen. Een corporate video laten maken is dan een slimme oplossing.

Dit zijn de voordelen van een corporate video laten maken

Je kunt een corporate video laten maken door een professioneel bedrijf. Een bedrijf dat dagelijks bezig is met het maken van goede videocontent voor verschillende bedrijven. Je gaat eerst in gesprek over wat jij wilt en wat de mogelijkheden zijn. Het bedrijf gaat vervolgens met jouw ideeën aan de slag en creëert een plan. Je video moet tijdloos zijn en informatief, maar het is ook belangrijk dat er emotie in is verwerkt. Een gespecialiseerd bedrijf weet als geen ander hoe een goede video in elkaar zit. Hierin kun je dan ook vertrouwen op de expertise van het bedrijf dat jij inschakelt.

Vervolgens worden de beelden gefilmd en daarna in elkaar gezet met een editprogramma. Er kan gebruik worden gemaakt van speciale effecten of muziek om de video nog meer tot leven te laten komen. Een goede corporate video is de manier om je te onderscheiden van de concurrentie!