Zakelijk Brabant
Image default
Bedrijven

Beste kapper in Delft

Zoek jij wel eens op kapsalon Delft? Dan ben je bij ons aan het juiste (web) adres. In een mooi, ruimtelijk pand in het centrum van Delft staan wij van dinsdag tot en met zaterdag met een echt dreamteam van topstylisten klaar voor onze klanten. Tijdens een van onze behandelingen zul je merken dat we ruim de tijd nemen om écht naar je haar te kijken en je te voorzien van een uitgebreid advies. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten zoals KEVIN.MURPHY en Moroccanoil. Deze producten laten we je graag ervaren tijdens een fijne wasmassage, zodat je niet alleen met een fantastische coupe, maar ook heerlijk ontspannen de salon verlaat.

We zijn echte hair lovers, hebben een enorme passie voor het vak, en zijn allemaal intensief opgeleid om het beste uit jouw haar te halen. Wij behoren tot een van de beste kappers in Delft. Wij geloven dat perfectie in de details zit. We zijn onder andere gespecialiseerd in het kleuren van haar en het knippen van krullen. Educatie staat bij ons hoog in het vaandel, dus we volgen regelmatig trainingen om deze vaardigheden te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Daarnaast leiden we als erkend leerbedrijf ook nieuwe topstylisten op.

Zodra je bij ons de salon binnenkomt voel je dat het tijdens de volgende 45 minuten (die we minimaal inboeken voor elke knipbehandeling) alleen om jou draait. Voor er ook maar iets met je haar gebeurt nemen we eerst de tijd om te bespreken wat je wensen zijn. Wat vind je fijn aan je haar en wat niet? Wil je graag iets anders, maar weet je niet zo goed wat? Laat je dan adviseren door onze topstylisten. Zo stemmen we de behandeling volledig op jou af. Want we vinden het belangrijk dat jou haar ook goed in model zit als je zelf je haar doet. Ook geven we je advies over welke producten je het beste thuis kunt gebruiken.

Voor meer info : https://www.onekappers.nl/