Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zet je bedrijfspand in de spotlight met gevelverlichting

Gevelverlichting speelt een belangrijke rol bij de presentatie van je bedrijfspand. Het trekt niet alleen de aandacht van bezoekers in een drukke winkelstraat of langs de weg. Daarnaast ziet het er ook fantastisch uit en versterkt het de architectuur van je bedrijfspand. Twijfel jij nog over de welke gevelverlichting bedrijfspand je moet kiezen?

5 Voordelen van gevelverlichting voor je bedrijf 

1. Het versterkt de architectuur

Wellicht zet je met jouw bedrijf in een prachtig monumentaal pand? Of is jouw bedrijf misschien gevestigd op een industrieterrein? Met de juiste verlichting kun je de karakteristieke kenmerken van jouw bedrijfspand extra uitlichten. Je kunt ervoor kiezen om een klein gedeelte of bepaalde details uit te lichten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om extra op te vallen door het hele pand aan te lichten.

2. Het zorgt voor trotse medewerkers

Een mooi bedrijfspand draagt bij aan een bedrijf waar mensen graag willen werken. Het is bewezen dat een mooi uitgelicht pand zorgt voor trotse medewerkers. Trotse medewerkers zorgen indirect ook weer voor reclame voor jouw bedrijf! 

3. Licht draagt bij aan een sterk merk

Met jouw bedrijf ben je bezig met het bouwen aan je merk. Alle marketing uitingen zijn er op gericht om bij te dragen aan het bouwen van een sterk merk. Op het eerste ogenblik zou je niet direct denken aan verlichting als marketingmiddel. Toch draagt de juiste verlichting van je pand absoluut bij aan je branding.

KPN Verlichting

4. Val op in de (winkel)straat

Met de juiste gevelverlichting laat je jouw bedrijfspand echt opvallen. Hiermee kun je je echt onderscheiden van de concurrentie. Het zorgt ervoor dat mensen niet meer om jouw bedrijf heen kunnen. 

5. Meer bezoekers en meer verkopen

Het laatse en niet het minste voordeel van gevelverlichting voor je bedrijfspand is dat het op den duur leidt tot meer verkopen! Omdat jij opvalt met je pand, trotse medewerkers hebt, de architectuur van het pand versterkt en opvalt in de straat zul je meer bezoekers of klanten naar je winkel of bedrijfspand gaan trekken. Dit leidt uiteindelijk tot meer verkopen. 

https://www.cleary.nl/maatwerk-oplossingen/gevelverlichting-bedrijfspand/