Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijke dienstverlening

Van der Loo voor Retail & Vastgoed in Brabant en Zuid-Holland

Het Brabantse familiebedrijf Van der Loo Retail & Vastgoed is al ruim 100 jaar een begrip in de wereld van vastgoed, projectontwikkeling, bouw en verhuur, voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Van der Loo komt samen met de klant tot de beste oplossingen voor (nieuw)bouw, maar ook tot de transformatie van panden met een herbestemming bijvoorbeeld. De aanwezigheid van 100 jaar knowhow vertaalt zich in een vakkundige en no-nonsense benadering naar de klant: duidelijke taal spreken levert de beste resultaten immers. 

Retail

Van der Loo Retail & Vastgoed levert o.a. bedrijfspanden, zoals bijvoorbeeld binnen winkelcentra, voor retailbedrijven. Bij de ontwikkeling wordt met tal van factoren rekening gehouden, zoals met de wensen en behoeften van retailbedrijven bij het ontwikkelen van een commercieel vastgoedproject. Belangrijk is uiteraard dat het gebouw voldoende ruimte biedt voor de huurders om hun bedrijf te runnen en dat het gebouw voldoet aan de eisen van de huurders, zoals de juiste faciliteiten en voorzieningen, maar ook dat er niet alleen gekeken wordt naar de functionaliteit van het gebouw, maar ook naar de locatie, de omgeving, de infrastructuur en de marktbehoefte. 

Daarnaast kunnen bedrijven bij Van der Loo Retail & Vastgoed bedrijfsruimte huren, die geheel aan de wensen van de klanten én van deze tijd voldoet. 

Projectontwikkeling: van bedrijfspand naar woning

De transformatie van bedrijfsruimte naar woningen is een steeds vaker voorkomende ontwikkeling. Logisch, gezien leegstaande gebouwen soms een veel betere bestemming kunnen gebruiken, namelijk de transformatie naar woningen.

Het transformeren van bedrijfsruimte naar woningen kan naast de groei van woningen nog meer voordelen bieden. Zo kan er een verbetering van de leefbaarheid in de buurt ontstaan. Door het creëren van woonruimte wordt het gebied aantrekkelijker voor nieuwe bewoners, wat kan zorgen voor een opwaartse spiraal van ontwikkeling en verbetering. Ook kan het bijdragen aan het verminderen van leegstand van bedrijfsruimte en het hergebruiken van bestaande gebouwen.

Deze herbestemmingen zorgen voor een duurzame manier van bouwen; er vindt namelijk een verbouwing plaats waardoor er minder materiaal en energie verbruikt wordt. Daarbij worden er duurzame technieken gebruikt om de woningen energiezuiniger te maken. 

Meer weten over projectontwikkeling op gebied van bedrijfspand naar woning? Bezoek snel de website van Van der Loo Retail & Projectontwikkeling

https://www.vanderloo-rv.nl/