Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Waarom de Dymo 99012 geschikt is voor jou

Bij het verkopen en verzenden van pakketjes, komt er altijd veel kijken. Als bedrijf zijnde staat het leveren van kwalitatieve producten en/of diensten natuurlijk op nummer één. Echter is het verpakken en verzenden hiervan net zo belangrijk. Wanneer een verpakking kapot of beschadigd is, dan straalt dit natuurlijk minder professionaliteit uit. Bovendien is de kans groot dat de inhoud van de verpakking dan ook beschadigd is. Zorg er daarom altijd voor dat verpakkingen er netjes uitzien en van kwaliteit zijn. Dit doe je door de juiste materialen te gebruiken, maar ook het gebruiken van de juiste labels is hierin belangrijk. Voor magazijn-, post-, adres-, postzegel- en verfmeng-etiketten is het Dymo 99012 label aan te raden.

 

Thermisch of met inkt

Dymo 99012 labels zijn labels die compatibel zijn met labelwriters van Dymo. Je kunt deze labels gebruiken om adressen en ontvangers op te drukken. Naast het drukken door middel van inkt, kun je deze labels ook thermisch laten bedrukken. Dit houdt in dat er geen inkt wordt gebruikt om de labels te drukken, maar warmte. Dit scheelt dus kosten voor inkt.

Een label van deze serie is extra breed, waardoor de labels veel toepasbaar zijn. Adressen of namen zijn soms best lang en door middel van dit label kun je mooi alle bij elkaar horende informatie op één rij houden.