Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Samen bhv cursussen volgen

Kompas Veiligheidsgroep is de betrouwbare partner als het gaat om veiligheid. Ons opleidingsinstituut biedt een breed scala aan diensten, waaronder BHV cursussen, EHBO en VCA cursussen, veiligheidsadvies en veiligheidsproducten. Met als doel om Nederland veiliger te maken, bieden wij onze klanten leeroplossingen die gericht zijn op kwaliteit en actualiteit.

Als BHV-cursus opleider, zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid die wij dragen bij het opleiden van onze cursisten. Daarom ontwikkelen wij onze cursussen in-house, waarbij we er altijd voor zorgen dat deze actueel zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Zo kunnen wij onze cursisten optimaal voorbereiden op noodsituaties en leren zij snel en effectief te handelen.

Opleiding van één dag

Onze basis BHV cursus duurt één dag, terwijl de herhalingscursus in een halve dag kan worden afgerond. Op deze manier kunnen onze cursisten hun kennis en vaardigheden up-to-date houden op een efficiënte manier. Naast BHV-cursussen bieden wij ook EHBO en VCA cursussen aan. Onze EHBO cursus leert cursisten eerste hulp te verlenen bij verschillende medische noodsituaties, terwijl onze VCA cursus cursisten leert veilig te werken en risico’s te herkennen.

Naast onze opleidingen bieden wij ook veiligheidsadvies aan bedrijven. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen kunnen bedrijven helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Dit zorgt ervoor dat bedrijven hun werknemers een veilige werkomgeving kunnen bieden en voldoen aan de wettelijke vereisten.

In onze webshop bieden wij ook een breed scala aan veiligheidsproducten aan. Ons assortiment omvat onder andere EHBO-kits, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen en meer. Zo bieden wij onze klanten een totaalpakket aan veiligheid.

Kortom, Kompas Veiligheidsgroep is de ideale partner als het gaat om veiligheid en biedt klanten hoogwaardige veiligheidsoplossingen. Onze diensten zijn gericht op kwaliteit en actualiteit, waardoor wij onze klanten de beste leeroplossingen kunnen bieden om hen voor te bereiden op noodsituaties.