Zakelijk Brabant
Image default
Zakelijk

Online marketing en SEO uitbesteden

Online marketing en SEO uitbesteden

Bij weCare Media zijn wij specialist in Online marketing en SEO. Dit kost ondernemers vaak te veel tijd. Het is daarom verstandiger om dit uit te besteden. Wij hakken dagelijks met dit bijltje en daardoor zijn wij daar weer iets sneller in. Tevens houden wij de trends ook goed in de gaten, omdat dit de kansen zijn waar je snel veel nieuwe klanten mee kunt winnen. Het is natuurlijk ook zonde om elke dag een beetje omzet te laten liggen. Met zoekmachine optimalisatie ook wel bekend als SEO zorgen wij ervoor dat nieuwe klanten je sneller weten te vinden. Dit doen wij door een zoekwoorden onderzoek te doen en de teksten voor jouw website te schrijven. Het meeste verkeer zal je immers uit een zoekmachine halen en niet uit een bushokje. Wij gaan namelijk voor het resultaatgerichte en dan kun jij verder met jouw onderneming.

Ook doen wij conversie optimalisatie voor bestaande websites. Hierbij gebruiken wij meer als 80 SEO technieken om deze sites beter te laten opvallen. Daarnaast kijken wij natuurlijk ook naar het bestelproces. Dit moet zo eenvoudig mogelijk zijn zodat klanten snel een bestelling kunnen plaatsen. Ook is het belangrijk dat ze binnen 2 klikken bij de juiste pagina komen. Ook dit valt onder conversie optimalisatie.

Waarom kiezen voor Google ADS

Ook kun je Google Ads Uitbesteden bij weCare Media. Dit is het advertentieplatform van de wereldwijd bekende zoekmachine Google. Hierbij kun je nog hoger scoren, want je komt helemaal bovenaan te staan. Dit is een belangrijke hoek die 90% van de ondernemers vergeet in te zetten. Meer als 40% van de mensen gebruikt een mobiel apparaat om te zoeken naar informatie of producten. Hierin zijn alleen de advertenties zichtbaar en dat is dus ook een belangrijke inkomstenbron. Het is zonde om dit zomaar aan je voorbij te laten gaan. Wij hebben al pakketten op maat vanaf €275,-

Bij deze vorm van adverteren is maatwerk de oplossing. Daarom gaan we eerst het gesprek met je aan van hoe jij jouw bedrijf ziet en wat er eventueel nog beter kan. Ook laten wij meer over ons bedrijf weten zodat ook jij weet wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een akkoord bereikt hebben dan ontvang je een koppeling link voor Google. Zo heb jij altijd toegang tot de resultaten, maar ook wij kunnen ze zo in de gaten houden. Vervolgens maken wij een quickscan en zullen wij de resultaten met je delen. Zo komen we samen tot een plan om jouw bedrijf te laten groeien.

Meer bereiken met marketing

Ook met online marketing kun je veel bereiken en dit is vooral voor de lange termijn. Hierbij zet je namelijk in op de organische resultaten van Google. Dit vergt wel wat werk, maar je betaald hiervoor geen kosten aan Google per klik. Het is een vaste maandelijkse investering in de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden met landingspagina’s. Mensen zoeken sinds de corona pandemie steeds meer lokaal en dit is dus ook een belangrijke invalshoek.