Zakelijk Brabant
Image default
Woning en Tuin

Wanneer kun je een antislipmat gebruiken?

Een antislipmat kan heel handig zijn en kun je voor verschillende zaken gebruiken. Mensen weten vaak niet eens waarvoor een antislipmat handig voor kan zijn. Er zijn ook verschillende types verkrijgbaar. In dit artikel gaan we ze allemaal behandelen.

 

Antislipmat mobieltje

Glijdt je mobieltje in de auto altijd van hot naar her? Dat is verleden tijd als een speciaal antislipmatje voor in de auto, voor mobieltjes op je dashboard legt. Dit matje zorgt ervoor dat je mobieltje vrij vast op het dashboard ligt. Natuurlijk moet je niet door bochten scheuren want dan gaat ie alsnog vallen. Maar normaliter is dit een hele goede oplossing voor mobieltjes in auto’s.

 

Antislipmat voor spullen in kofferbak auto

Heb jij ook altijd dat als je boodschappen hebt gekocht en deze achter in je kofferbak hebt gelegd, dat ze, als je thuis bent aangekomen, overal in de kofferbak liggen? Heel vervelend, maar het kleed in de kofferbak is vaak glad waardoor boodschappentassen omglijden en spulletjes door je achterbak glijden. Dit is heel eenvoudig op te lossen door een antislip achterin je auto te leggen. Antislipmatten knip je gemakkelijk op maat en kun je dus heel makkelijk passend maken.

 

Antislipmat voor in huis

Een antislipmat in huis kan voor verschillende momenten handig zijn. Het kan voorkomen dat je vloerkleed wegglijd. Als je dit graag wilt koop je een antislip onderkleed. Voor de badkamer zijn deze vaak ook fijn om onder je badkamerkleedje te leggen. Heb je nog geen badkamermatje? Dan kun je ook een schuimmatje op maat laten bestellen en hieronder nog weer zo’n onderkleedje leggen voor extra grip. Diezelfde schuimmatjes worden ook in bad en onder de douche gebruikt. Fijn tegen de optrekkende kou en beter tegen uitglijden.

 

Antislipmat voor wasmachine

Een wasmachine die langzaam wegloopt of heel hard staat te trillen? Een antislipmat kan helpen om het apparaat wat stabieler te hebben. Je wasmachine zal hiermee ook minder snel weglopen. Het voorkomt tevens herrie die door de schuddende wasmachine kan ontstaan.

 

Wil je een antislipmat kopen? Kijk dan maar eens online naar de mogelijkheden.